Christmas tree, Holiday ornament, Evergreen, Plant

Shopping med garantert julestemning.

Kragerø i juletida gir deg følelsen av å vandre rundt i Skomakergata. Med glitrende gater fulle av julepynt, sjarmerende trehusbebyggelse og boder som fyller veiene, vil byen garantert gi deg julestemning.

Butikkene i Kragerø tilbyr et bredt spekter av varer du ikke alltid finner andre steder, med en unikt god service som gjør at du kan senke skuldrene og få handlet inn det du trenger til jul - både til andre, og til deg selv.

Klær & mote

Liseanns

Unik klesforretning med tidløse klær av høy kvalitet fra designere som Kokoon, Line of Oslo, Messyweekend, Skall Studio, Anni Lu m.fl.


Christmas ornament, Smile, Shelf, Flower, Organ, Building, Plant, Shelving
klær, mote, butikk

På Lilletorvet finner du klesbutikken Liseanns. Driver Lise Ann Jørgensen har som mål å tilby klær av høy kvalitet som de verdsetter år etter år, uansett hvordan tidene og trendene forandrer seg. Hun ønsker å hjelpe kundene å finne sin egen tidløse stil, og at de som jobber hos henne kan inspirere kundene til nettopp det.

Interior design, Street fashion, White, Green, Product, Selling, Textile, Sleeve, Yellow
Christmas tree, Fixture, Window, Ornament
Street fashion, Public space, Building

Nikita

Uavhengig nisjebutikk med bredt utvalg av fargerikt designertøy med mye mønster og liv for både store og små damer.


dameklær, mote, klær, butikk

Innehaver Britt Brenden i klesbutikken Nikita er opptatt av den gode kundeopplevelsen, og her legger de stor innsats i å hjelpe kundene sine å finne det man er på jakt etter. Britt elsker å bruke tid på kundene sine, og å finne de klærne de føler seg mest vel i.

Nikita tilbyr klær i alle størrelser, og har fokus på klær som er gøyale og skiller seg ut, med et morsomt og personlig uttrykk. De fører merker som bl.a. Bohem, Mica og Franzen.

dameklær, mote, klær, butikk

Julegaver

Gullsmed Unni Westgaard  

Uavhengig gullsmed som fører kjente merker som Huldresølv, Kaja Jederbo, Per og Pia, Maanesten og Fandergen.


smykker, gull
gullsmed, smykker

Et smykke er en gave som varer, eller noe fint til seg selv som man kan sette pris på i lang tid. Hos Gullsmed Unni Westgaard ved torvet i Kragerø, finner du både unike smykker hun lager selv på verkstedet og et stort utvalg fra kjente og spennende merkevarer.

Unni har lang erfaring i bransjen og hjelper gjerne kundene med å finne den perfekte julegaven eller det perfekte tilbehøret til en selv.

smykker, gullsmed
Automotive design, Table, Eyewear, Desk, Publication
Interior design, Table, Desk, Building, Floor, Wood, Flooring
White, Product, Fluid, Drinkware

Optiker Vestøl

Frittstående optiker tilknyttet C Optikk. Stort utvalg av briller, solbriller og kikkerter. Utfører tilpasning, reperasjon, etterjustering, oppfølging og dyprens.


optiker, briller, solbriller
Optiker

Briller er som smykker, som understreker vår personlige stil. Optiker Vestøl bruker derfor god tid på innkjøp hvor de håndplukker briller og solbriller, med tanke på kundene sine.

En av storselgerne til jul er raske briller fra bl.a. Oakley og Rayban. Populære produkter, som i tillegg sørger for at du unngår mysing i skarpt sollys og tar vare på øynene dine. De har også et stort utvalg av kikkerter, og har god erfaring og kunnskap for å finne den rette for deg og dine behov.

Vision care, Smile, Eyewear, Goggles, Building, Product, Sunglasses
Cameras & optics, Video camera, Smile, Videographer
Smile

Ch. Hiis

Faghandel som har drevet i Kragerø siden 1890. Har et bredt utvalg av blomster og er kjent for sitt store utvalg av kjente merkevarer som House of Hopstock, Kajsa Cramer, Ahne Light m.fl.

Interior design, Christmas decoration, Property, Plant, Flowerpot, Building, Branch, Ornament
Ch. Hiis

Her i den familiedrevne blomsterbutikken elsker vi julen. Familien Hiis har drevet blomsterbutikk i vakre Kragerø siden 1890 og vår jul er en blanding mellom gamle tradisjoner og moderne trender, ispedd et solid fokus på håndverket vårt. Vi lager alle julehilsener selv og butikken er som en godtebutikk med nøye utvalgte varer fra Hay, Hubsch, Kajsa Cramer, Bergs potter og mange flere, i tillegg til ett rikt utvalg av blomster og planter til alle anledninger.

Som blomsterhandler er ikke jula bare en av de travleste tidene, men også den mest magiske. Vi får lov til å ta del i så mange fine kundemøter og julehilsener. Vi elsker å gi tips til både pynting av julebordet og generelt om de vakre juleblomstene vi har.

Vi leverer gjerne din blomsterhilsen og har utkjøring hele jula. Gjennom Interflora kan vi formidle din julehilsen i hele Norge og verden!

Bestill enkelt på vår hjemmeside.

Christmas tree, Holiday ornament, Terrestrial plant, Flowerpot, Branch, Twig, Vegetation, Houseplant
Creative arts, Flower, Botany, Plant, Petal, Red
Christmas tree, Holiday ornament, Bird, Plant, Light, Branch, Beak

Power Kragerø

Eksperten på harde pakker. Forretning med stort utvalg av elektronikk og hvitevarer, pyntet til jul med god stemning.


power, julegaver, elektronikk
Power

Det er ikke en julegave du ikke kan finne hos en elektronikkbutikk. I Kragerø kombinerer Power stort utvalg med utmerket service og veiledning nå før jul.

Vision care, Communication Device, Product, Eyewear, Gadget
Gadget
Automotive design, Material property, Gadget, Font

Evas Hage

Blomsterbutikk og interiørbutikk. Her tilbys blomsterbinderi til alle anledninger og et stort utvalg gave- og interiørartikler fra bl.a. Green Gate, IB Laursen, Crema Kaffebrenneri.

blomster, julegaver, interiør
Evas hage, gaver, blomster

Evas Hage er kanskje Kragerøs mest juleglade butikk. Dette er en varm, frodig og litt annerledes blomster- og interiørbutikk. Butikken har spesialisert seg på å lage gavepakker på bestilling, pent innpakket i cellofan.

For innehaver Eva Johansen er blomsterdekorasjoner og planter en viktig del av interiøret. Hun og kollegaene hennes kommer gjerne med tips og råd om hvilke blomster og planter som passer inn hos deg.

gaver, te, blomster
Dekor, butikk, julegaver
Jul, julegaver, dekor, blomster

Overnatting

Kragerø Hotel

Nyoppusset hotell med moderne og lekre rom, midt i hjertet av Kragerø sentrum, kjent for sine myke senger.


hotell, overnatting
Kragerø Hotell

Vil du nyte Julebyen Kragerø til det fulle, anbefaler vi deg å overnatte på Kragerø hotel. Her bor du midt i sentrum, rett ved brygga med utsikt til bybrua og Blindtarmen. Her kan du sjekke ut og inn via sms når det passer deg, slik at du har mest mulig tid til å nyte god mat i de nærliggende restaurantene og shoppe i sentrumsbutikkene.

hotell, overnatting
hotell, overnatting
hotell, overnatting
hotell, overnatting

Hjem & interiør

Trygt, kjapt og smart

Rune Brekka

Rune Brekka AS har lang er faring med våtrom og hvilke teknikker, krav og normer som gjelder.


Rune Brekka malerfirma
Rune Brekka malerfirma

Godt håndtverk er penger spart

Tidene forandrer seg, og det gjør også måten vi bruker hjemmene våre på. Sørg for å gå for kvalitet og godt håndverk, for nå er det grønne valg som er in. Det å ivareta og vedlikeholde det vi allerede har, er noe av det mest miljøvennlige folk flest kan gjøre. Derfor er det viktig at også vi, som håndverkere, er fleksible nok til å kunne følge og etterkomme kundenes livssituasjoner, personligheter og ideer. Skal du pusse opp eller vedlikeholde kan vi hjelpe til med å se på løsninger.

Vintermånedene er perfekte for innendørs oppussing. Planlegg og bestill våtromsarbeid av oss før utgangen av året, og få med flis/belegg på kjøpet.

Rune Brekka flislegging baderom
flis, malerfirma, oppussing, baderom
Hand, Azure, Gesture, Wood
fliser, flislegging, baderom

Avisens journalister og redaksjon har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette innholdet.

Personvernerklæring | Informasjonskapsler

Material property, Font

Kontakt oss på marked@ta.no

Prosjektkoordinator: Kai Alan Thomas

Design og Layout: Amedia Kreativ