INNSENDT ARTIKKEL: 150 spisende gjester kunne kose seg med Unni Wilhelmsen lørdag kveld i Bakhagen på Tollboden. Kragerø Rotary var arrangør, og overskuddet går uavkortet til ulike veldedige tiltak. Etter en flott treretters meny til alle gjestene, så entret Unni scenen i solnedgang.

Opptredenen var like mye en musikalsk glede som hennes vittige monologer mellom sangene. Hun var imponert over et aktivt lyttende publikum, og sa at hun hadde fått oppfylt Kinderegget i dag; et lyttende publikum, et publikum som ler på de riktige stedene og at de klappet på de riktige stedene.

Unni Wilhelmsen er en stor kjent artist med eget reportoar, men er også gitarist i bandet til Jo Nesbø, Di Derre. Unni spilte lørdag kveld både sine egne sanger, og et utvalg av andre sine sanger.

Kragerø Rotary Klubb arrangerer nå to årlige konserter. En konsert om sommeren med Magnolia Jazzband, og nå ønsker de også en fast høstkonsert i Bakhagen. Dagens suksess vil de absolutt gjenta. Anette Kamfjord var konferansier, og hun var strålende fornøyd med dagens konsert og imponert over maten som Bakhagen serverte.