Gå til sidens hovedinnhold

Tirsdag kjører brannvesenet forbi alle barnehagene: – Det er koselig hvis dere vinker

Artikkelen er over 1 år gammel

Kragerø brannvesen skal kjøre kortesje forbi samtlige barnehager i kommunen. Grunnet koronasituasjonen blir det ingen ordentlige besøk eller åpen brannstasjon.

Mange barn rundt om i landet synes det er stas med åpen brannstasjon i forbindelse med den årlige brannvernuka. I år blir ikke dette noe av, som naturligvis skyldes den pågående koronasituasjonen.

Kragerø brannvesen opplyser i et innlegg på sosiale medier mandag ettermiddag at de opprinnelig hadde planlagt å besøke alle barnehagene i kommunen i løpet av uka.

– Det blir fremdeles brannvernuke, men på en litt annen måte. Barnehagene vil ha sitt opplegg, uten besøk fra oss. I stedet for åpen brannstasjon på lørdagen, får alle mulighet til å følge Bjørnis sin livesending på nettet, heter det i innlegget.

Brannbamsen Bjørnis er brannvesenets nasjonale maskot. Livesendingen kan en se på YouTube og Facebook fra klokka 11.00 lørdag formiddag.

Men et slags besøk blir det likevel for barnehagene i Kragerø.

– I morgen (tirsdag, journ.anm.) kjører vi en kortesje og passerer alle barnehagene i kommunen. Dere vil garantert høre oss når vi kommer! Det er koselig hvis dere vinker, skriver Kragerø brannvesen.

Kommentarer til denne saken