Kroken gjorde som i vårkampen mot Herkules 2 og snudde kampen til seier. Etter at Kroken lå under 0–3 til pause på Sandvann, så byttet Kroken formasjon fra 4-3-3 til 4-4-2. Da snudde kampen i andre omgang, og mål fra Ørjan Øverland, Håkon Haugland og et nytt mål fra Øverland gjorde at stillingen var 3–3 da 13 minutter gjensto. I det 81. minutt fikk Kroken straffe, som midtstopper Glenn Tommy Haugen satte i mål, og da Haugland satte inn sitt andre etter 86 minutter var kampen avgjort.

Har los på kvalikplassen

Nærmeste utfordrer til kvalikplassen, Kviteseid, tapte 1–6 mot Stathelle 2 i går, og Kroken har dermed seks poengs forsprang når fem kamper gjenstår. Stathelle 2 følger på plassen bak Kviteseid, sju poeng bak Kroken. De har imidlertid spilt en kamp mindre enn krokungene. Neste torsdag møtes Kviteseid og Kroken på førstnevntes hjemmebane.

Braktap for Drangedal

Drangedal møtte serieleder Gulset på bortebane. Rødtrøyene stilte et veldig ungt lag, blant annet med en trio på topp bestående av Mathias Esborg (17), Kasper Mikalsen (16) og Mattis Moseid (15). Esborg returnerte til Drangedal like før sommeren, etter en halv sesong i Skarphedin. Det samme gjorde nylig Esrom Binyam (19), som startet på midtbanen. Mot Gulset ble det tøft for Drangedal, som lå under 0–5 til pause. I andre omgang scoret Skiens-laget to nye mål, og dermed ble det et sviende 0-7-tap for Drangedal.

Rødtrøyene har ikke vunnet en seriekamp siden 25. mai, og ligger nå bare tre poeng foran Gjerpen på nedrykksplass. Drangedals neste mulighet for poeng er hjemmekampen mot Hei 2 neste lørdag.

Albert Haustveit (18) og Markus Strandkås Køhler (14) debuterte for øvrig for Drangedals a-lag i oppgjøret mot Gulset.

Nytt Sannidal-tap

For Sannidal ble det et nytt tap, denne gang med 0–1 hjemme mot Skarphedin 2. Det er nå bare et tidsspørsmål før nedrykket blir klart for sannidølene, som ligger nederst på tabellen med fire poeng. Det er 10 poeng opp til sikker plass med åtte gjenstående kamper.