Våre to måneder som sommervikarer er nå forbi, og nå venter studiestart for alle tre. Det har vært to innholdsrike måneder, med bratt læringskurve og mestringsfølelse. Vi har fått gjort mye spennende, og møtt mange forskjellige mennesker, som alle har hver sin historie.

Vi vil dele våre tanker om hvordan det har vært å jobbe i KV i sommer.

Nora

At jeg havnet i Kragerø denne sommeren er egentlig helt tilfeldig. Men jeg angrer ikke et sekund på at jeg tok sjansen, dro fra trygge Trøndelag, og satte kursen sørover til en by jeg aldri hadde besøkt og til et sted uten et eneste kjent fjes.

For en trønder som har vært vant til fem forskjellige årstider på en dag har Kragerø vært en drøm. Et sommerparadis. Og alle menneskene jeg har møtt har vært åpne og imøtekommende. Takk til alle jeg har fått intervjuet!

Jeg kan med hånden på hjerte si at jeg ikke har gruet meg til jobb en eneste dag. Å komme på kontoret å bli møtt av smilende og engasjerte kollegaer, det har gjort sommeren min så bra som den kunne bli. Stort mer kan jeg ikke be om.

Sarah

Jeg vil nok si at jeg er over gjennomsnittet glad i Kragerø for en person på min alder. Hadde jeg fått det som jeg ville, hadde det for alltid vært sommer, og verken jeg eller venner hadde flyttet. Men jeg har nesten ikke noe valg, og må forlate redet og trygge Kragerø.

Snart går turen nordover, til Tromsø, for å utforske verden enda litt mere, med Kragerø-genseren i kofferten. Jeg har hatt en fantastiske tid i KV, og jeg er evig takknemlig for alt denne byen og jobben har gitt meg.

Jeg er fast overbevist om å komme tilbake, og jeg kommer nok til å mase litt mer om folk vil være med på fem på gata, forhåpentligvis som ansatt i KV. Takk for alt denne byen har gitt meg!

Ola

Sommerjobb i Kragerø er noe eget i seg selv, med en sommer en ikke får så mange andre steder. Når jeg i tillegg nå har fått bruke utdanningen jeg holder på med, i lokalavisa, kan jeg ikke si meg annet enn fornøyd.

Jeg har hatt varierende, spennende og ikke minst lærerike dager, med kollegaer som har tatt meg og mine med-vikarer godt imot.

Det har rett og slett vært en ganske fantastisk sommer, og jeg har gledet meg til å komme på jobb i hele sommer. Som lokalgutt fra Kragerø, har det vært utrolig gøy å dra rundt, og se, høre og møte på folk fra hele Vestmar-distriktet.

Nå ser jeg fram til studiestart i Oslo, og enda mer læring, samtidig som jeg håper det ikke er siste gang jeg skriver og jobber for KV.

Det blir vemodig å dra fra byen, men vi gleder oss til studiestart og nye eventyr.

Tusen takk til alle som har stilt opp for oss og gjort jobben vår enklere. Vi setter pris på alle møtene vi har hatt, og hver tilbakemelding vi har fått.

Takk for oss!