(Nettavisen)

Lerum med meget solide V86-tips til Bergsåker og Solvalla 23. november
Tipsene til undertegnede var meget bra denne onsdagen, og det ble fullklaff for hele tretten V86-andelslag på Eksperten. Dirty Martini (2-valg) innfridde som dagens beste banker, og Green Mamba (vårt førstevalg) slo til som en ordentlig godbit mot en av dagens tyngste favoritter. Andelslagene som gikk inn var som følger:

* To systemer a Kr.6 000 (4andeler a Kr.1 500 / 20 andeler a Kr.300) betalte ut Kr.38 726 hver seg.
* Fire systemer a kr.4 000 (4 andeler a Kr.1 000 / 10 andeler a Kr.400 / 20 andeler a Kr.200) betalte ut Kr.33 834 hver seg.
* En flat bong a Kr.5 000 (10 andeler a Kr.500) betalte ut Kr.36 640.
* To flate bonger a Kr.3 000 (4 andeler a Kr.750) betalte ut Kr.36 523 hver seg.
* Fire flate bonger a Kr.2 000 (4 andeler a Kr.500 / 6 andeler a Kr.330) betalte ut Kr.34 457 hver seg.

Du gikk vel ikke glipp av følgende:

V86-1 : 8 Green Mamba – Har vært som en ny hest aksjonsmessig etter den kom inn på stallen til Jan-Olov Persson, og den må passes i innledningsløpet. I debuten for Persson tredje sist gikk den råsterkt etter galopp, og passerte også mål med krefter igjen. Så var den kolossalt tapper i nederlaget nest sist, før den ble sittende bom fast som absolutt fulltanket sist. WOW, hvor bra den så ut da. Her kan den få det sydd opp i ryggen til 1 Barry Wadd, og dette kan rett og slett bli veldig riktig. Slår til som en ordentlig godbit?

V86-4 : 4 Dirty Martini – Kan vise seg å være kveldens beste spill, og dette er en hest vi tror MYE på. Har fått to nødvendige blåsere i kroppen etter pause, og tok en noe turbetont seier sist. Er LYNRASK fra start, her burde det bli tet, og siden skal det en meget god hest til for å plukke den ned. Har gjort tre løp i tet, og det har blitt tre seire. Lar seg rett og slett ikke slå?

Vi omsatte for ca 94 000, og spilte inn ca 500 000 denne i denne omgangen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Sendingen begynner klokken 17.00 / V65-1 er i gang klokken 18.30


OBS! OBS! OBS!

Dette er en litt spesiell uke, og fra 1. desember kommer det endringer. Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men fra og med 1. desember finnes ikke EKSPERTEN mer. Da kommer nemlig noe nytt, og fra 1. desember er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN. Mer info kommer.

Her skal det dreie seg om kveldens V65-omgang til Forus, og vi går hardt ut i kveldens omgang. 1 Coktail Rebellion har sjeldent fine betingelser foran seg, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro hardt på tet og slutt. ALL IN! Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 1 Coktail Rebellion – Har en veldig fin oppgave foran seg i kveld, og den står alene på alt. Gikk sterkt etter galopp sist, og den gjør nesten ikke dårlige løp. Nå blir det gratis tet, og siden er ingen i dette feltet «modige» nok til å knekke den ned fra dødens. ALL IN!

V65-2 : 10 Høy Odin – Blir veldig hardt betrodd her, og har altså vunnet 11 av 13 løp. Har dog vært sparsomt startet i år, og selv om den vant sist så imponerte den ingen. Skulle den være tilbake på sitt beste her så er den «klink», men vi likte den altså ikke helt sist, og velger denne gang å spekulere mot favoritten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 1 Lykkje Brage – Kunne stått med fire strake seire, for den har ikke tapt med veldig mye de siste gangene. Leder nok dette veldig lenge, og skulle den bare få dempe litt, ja, da kan den holde unna. Settes først i et ellers ganske jevnt oppgjør.

V65-4 : 4 Lucky I Am – Er fakta en meget lovende 3-åring, og den kan være helt «klar» i et løp som dette. Avgjorde på et bunnsolid sett sist, og viste igjen frem sin gode innstilling. Er meldt med første BIKE i kveld, den fyker fort til tet, og siden skal det en god hest til for å plukke den ned. SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 1 Jackpot B.R. – Vant finalen i Bergen sist på et bra sett, og har virkelig levert etter den kom inn på stallen til Wiig. Vær dog litt OBS på at dette blir den tredje starten i denne mnd, og vi liker ikke når «blodsere» starter for tett. Har en bra sjanse om den igjen skulle levere på topp, men i kveld velger vi å gardere. 8 Maksi King – Spurtet meget sterkt sist, og virker å være på vei mot storformen. Duger om den leverer på topp her. Motbudet.

V65-6 : 8 Fairtrader – I finalen er det spennende, og her plukker vi med oss litt hester. Ideen dukker opp i regi Pål Buer, og det kan være en vinner direkte. Har matchet vel så gode hester som dette tidligere, og det skal bli spennende å følge den for sin nye trener. Settes frekt først.

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»