(Nettavisen)

Vi er på vei inn i en flott trav- og galopphelg denne første helgen i desember. Det er Klosterskogen travbane som er vertskap for lørdagens V75-omgang her hjemme og her er det 10 millioner ekstra til alenevinner. Søndag er det jackpot både i V64 på Bro Park og det er jackpot i V75-omgangenMantorp.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over
Nettavisen har solgt andelslag på Eksperten helt siden mars 2013, men fra og med 1. desember 2022 er det over og ut for Eksperten. Andelstorget er det nye konseptet fra Rikstoto heretter, men det fungerere på samme måte som tidligere med kjøp av andel/systemspill.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til fredagens V65-omgang på Biri. Andelsprisene er fra kr 50 til kr 765

Fredagens innledes med V65-lunsj på Umåker, mens det er Biri travbane som er vertskap for den norske V65-omgangen i kveld. I Sverige er det som vanlig V64 Xpress, i kveld er det Kalmar og Romme som er arrangørbaner.

I denne artikkelen skal vi heretter konsentrere oss om kveldens V65-omgang på Biri. Merk at spillestopp i V65 er kl 18.45. Det er som vanlig ikke V5-spill på fredagene, men V4 og denne har spillestopp kl 19.25. Jeg finner min V65-banker i V65-6.

Flotte forutsetninger for storfavoritten
Det handler om 2 Pandora Trot med sin trener og kusk Kristian Malmin. Hoppa er en riktig seiersmaskin og har vunnet seks av ni løp i sin foreløpig karriere. I år har femårshoppa startet sju ganger og det er blitt fire seire. God i seiersløpet sist og vant veldig enkelt da. Andrespor bak bilen er tilnærmet perfekt og motstanden skremmer ikke. 2 Pandora Trot blir min V65-banker og jeg velger også å bankerspille i både DD-spillet og V4-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fryktelig innledning
V65-1 på Biri i kveld er lavgrunnlagsløp for kaldblodshester i grunnlag under 10 000 kr og slike løp burde aldri få plass i V65-spillet. Det kommer til å florere med galopper, og det er naturligvis bred gardering som gjelder. Jeg markerer for sju hester på de fleste V65-forslagene.

Monteløp med bra klasse
Vesentlig bedre sportslig kvalitet er det på V65-2 som er et monteløp for rutinerte kaldblodshester. Åtte hester stiller til start og jeg setter 2 Mila først også i kveld. Jeg satte hoppa først på min rangering også forrige mandag på Klosterskogen, men da ble Mila tatt ned av en svært opplagt Eikmann. Men løpet er åpent og på det største V65-forslaget, betaler jeg for samtlige åtte startende.

Se opp for Pål Gøran
Kapasitetshesten 6 Alltid Ø.K. har gjort seks starter i regi Gøran Antonsen, men fortsatt ikke vunnet. Var en notorisk galoppør i regi Jomar Blekkan og har også galoppert i fem av seks starter i regi Antonsen. Holdt seg på beina sist og spurtet fint til andre bak Alm Amdaman. 9 Stolt Elmar ble også toer bak Alm Amdaman sist og gjorde et flott løp for sin eier Pål Gøran Roland da. Blir vesentlig mindre spilt enn Alltid Ø.K. i kveld, men fireårsvallaken er med på samtlige av mine V65-forslag.

Kan ta karrierens første seier i kveld
Ikke den beste sportslige kvaliteten på V65-4/V4-2 og det bør være gode muligheter for at 5 Yasmina Ravina avlegger maiden i kveld og tar karrierens første seier. Den Steinar Hammersborg-trente fireårshoppa har vist flott form den siste tiden og settes klart først i V65-4/V4-2.

Hop har valgt bort storfavoritten
Interessant ting å merke seg i V65-5/V4-3 der 7 Stuve Storm kommer til å bli stor favoritt. Vidar Hop er normalt fast kusk på Stuve Storm og var meldt på denne også i kveld. Men Hop var også meldt på formsterke 9 Torø Teddy og har valgt å kuske denne. Det kan ha sine forklaringer, men Torø Teddy gjorde et meget sterkt seiersløp sist på Biri og da synes jeg den store favoritten i V65-5/V4-3.