(Nettavisen)

Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over...
Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til mandagens V65-omgang fra Sørlandet. Andelsprisene er f ra Kr.50 til Kr.750

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Sørlandet byr på et herlig vintervær, og gode baneforhold til kveldens kjøring. 6 Boh Erre er kveldens i særklasse beste banker, og den står også alene på ALT på Andelstorget. Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 6 Boh Erre – Er en flyvemaskin av en sprinter, og den har naturligvis en stor sjanse i innledningsløpet. Her burde det bli gratis tet, og siden får de andre kjempe om andreplassen. Kommer dessuten med flott form, og var overlegen på 12,4/1609ma sist. Vi innleder med en klar banker i kveldens V65-omgang.

V65-2 : 8 Høy Odin – Holdt enkelt unna sist, og den kommer til Sørlandet med flott form. Er den beste på ren kapasitet her, og selv fra et dårlig spor står den klart først på ranken.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 1 Birk Støvern – Kommer ut i regi Stine Birkeland, og her må man være på vakt direkte. Har nemlig trent fint, og det kan fort være en vinner i kveld. Hingster og hopper som skifter trener er alltid spennende, for trives de på den nye plassen, ja, da kan de plutselig tenne voldsomt til. SPILLES!

V65-4 : 3 Bjønnum Argr – Satt bom fast med masse krefter igjen sist, og blir en snakkhest i kveld. Hadde vi vært sikre på at den skulle gå feilfritt, ja, da hadde vi banket den. Er dog ikke å stole på, og vi blir alt annet enn overrasket om den feiler i kveld. Skal stå først, men er altså ingen banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 3 Cadiz – Har ikke gjort mange feil på slutten, og den holder toppform. Vant riktignok ikke nest sist, men var da helt rå i nederlaget etter en blytung reise. I kveld burde det bli tet, og fra den posisjonen skal det en god hest til for å plukke den ned.

V65-6 : 9 Lykkje Viking (denne ble strøket mandag) – Gikk bra i monte sist, og var klart positiv etter et lengre avbrekk. Er normalt ytterligere forbedret med det løpet i kroppen, motstanden er den riktige, og vi setter den frekt først. Løpet ellers er svært jevnt, og her garderes det bredt.

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»