(Nettavisen)

OBS! OBS! OBS!

Dette er en spesiell dag, og fra i dag kommer det endringer. Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men fra i dag finnes ikke EKSPERTEN mer. Da kommer nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til torsdagens V64-jackpotomgang fra Boden. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr.765

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Boden byr på en VRIEN JACKPOTOMGANG denne kvelden, og det vil overraske oss mye om ikke dette gir solid betalt. På ANDELSTORGET vil vi spille bankerfritt. Vår samarbeidspartner, Snoken, banker 11 Ivar Journey (V64-3) på ANDELSTORGET.

Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 4 Swagger – Gjorde comeback sist, men imponerte dessverre ingen da. Var spenstløs, og fikk maks etter smygreise. Er nok forbedret til dagens oppgave, men før denne viser litt form igjen, ja, så blir den ikke noe annet enn en syltynn favoritt for oss. 1 Eder Bob – Er alltid småskummel når den får smyge med, og bruke speeden til slutt. Formen er bra, her er den sikret et fint opplegg, og den må passes.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til torsdagens V64-jackpotomgang fra Boden. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr.765

V64-2 : 12 Mellby Javier – Her er det ELENDIG klasse på flere av hestene, og det skiller ganske mye. Ideen var ikke på topp sist, men er fakta ganske bra på sitt beste, og viser den bare litt form etter pausen så må sjansene være fine å runde samtlige. SPILLES!

V64-3 : 11 Ivar Journey – Avgjorde enkelt fra dødens sist, og kom alene til mål. Tredje sist gikk den 14,3/2120ma, og var ikke tom på det. Er bedre enn det grunnlaget den har på konto, og må ha en god sjanse om alt går riktig for seg. Vi dobler dog bongene opp med 6 True Noice som er en annen god finne, og som fort kan lede rundt om skulle formen være på plass etter pause. DOBBELTBANKER!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-4 : 7 Wild Wiking – Dette løpet er åpent, og her plukker vi med oss litt hester. Ideen er MILEVIS bedre enn raden, og har to ganger på rappen blitt sittende bom fast. Har fin fart i kroppen sin, og sprint liker denne. Vi håper at kusken gir den sjansen i kveld, for da burde den dukke opp der fremme. OBS!

V64-5 : 2 Double Trouble EP – Er en ordentlig vinnermaskin, og det skal bli spennende å se den igjen etter en treningspause. Når den vant fjerde sist så «pullet» den i mål på 13,2/2120ma fra tet. Kan ikke få en spesielt bedre oppgave enn dette, og den må bare prøves direkte. Neste gang kan den være oppbrukt som et godt objekt…

V64-6 : 8 Kivarin Raindance – Er lynrask fra start når den blir laddet med, og har tidligere sust til tet fra spor åtte i nettopp Boden. Jogget den gang en 14-tid på distansen fra tet. Kommer med OK form, den er meldt med BIKE, og vi blir ikke sjokkerte om den vinner skulle den komme seg foran. PASSES!

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»