(Nettavisen)

Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over...
Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til mandagens V64-omgang fra Färjestad. Andelsprisene er f ra Kr.50 til Kr.750

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Vi støttet oss til Björn Goop når det gjaldt den beste bankeren i omgangen søndag, og gjør det igjen i kveld. 4 Mellby Jewel (V64-5) har nemlig funnet formen, den er overlegent best, og fra et bra spor bak bilen må sjansene være meget gode. Denne blir også bankerspilt på våre andelslag på ANDELSTORGET. Nettavisens samarbeidspartner, SNOKEN, banker 4 Roubine (V64-3) og 4 Mellby Jewel (V64-5) på Andelstorget.

Ta rygg på følgende:

V64-1 : 11 Don’t Be Weak – Har fått dårlig betalt for toppform på slutten, og den er bedre enn raden. Spurtet meget bra sist, og på klokken stod det 11,5 s 1000m med krefter igjen. Er veldig VASS når den får gå med i rygger, Magnus Djuse er helt enorm til å få fart på hestene, og det kan bare være slik at denne blåser rundt et felt som dette. SPILLES!

V64-2 : 2 Brazil Boko – Ble ikke kjørt med på Åby sist, men vi likte uansett avslutningen mellom hester nedover oppløpet, og den kom til mål i full spenst. Er ikke helt å stole på, men utvikler seg fint, og den er absolutt verdt litt oppmerksomhet.

V64-3 : 1 Lazy Breeze – Slo en såpass god hest som Feline Burgerheide tredje sist, og dette er en flink hoppe i grunnlaget. I kveld blir det gratis tet, og siden skal den slås fra utsiden. Leder nok veldig lenge, og vi iler til med tipsnikken.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-4 : 3 Ingrid C. – Var ikke på topp i sine siste løp, og kommer nå ut etter pause. Pleier å være godt forberedt etter opphold, og den skal bli svært spennende å følge i hendene til Magnus Djuse. Er kjapp ut med volte, og her kjører nok Djuse til direkte. PASSES!

V64-5 : 4 Mellby Jewel – Gikk en råsterk sluttrunde til seier sist, og virker å ha funnet toppformen. Har nå fått to løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og burde ikke være noe dårligere i kveld. Mot helt riktig motstand tror vi på en solid sjanse, og akkurat det tror man også på Stall Goop. BANKER!

V64-6 : 7 Vivacious – Er noe variabel, men avslutningen via drøye spor sist, ja, den likte vi. Nå er den veldig kuskeplusset med Magnus Djuse, den er blitt strøket inn ett spor, og dette ser veldig riktig ut på forhånd. Er en klar tipsener i en ellers ganske jevn finale.

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»