(Nettavisen)

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

En fantastisk flott trav- og galoppsøndag står foran oss. Søndag er det jackpot med 243 070 SEK ekstra i sekserpotten i V64 på Bro Park og det er jackpot i V75-omgangenMantorp. Her det det hele 3 593 476 SEK ekstra til fordeling i premiepotten (fordeling 40/20/40). Søndag kveld byr Varig Orkla Arena opp til "dans" med en flott internasjonal V65/V5/V4-omgang.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen skal det heretter handle om Bro Park og søndagens internasjonale V64-omgang. Her er det altså jackpot med 243 070 SEK ekstra i sekserpotten. Spillestopp er som vanlig kl 12.20. Det er også V4-spill, denne innledes som vanlig i V64-3 og har spillestopp kl 13.08. Våre galoppeksperter finner sin banker i V64-6.

Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over
Nettavisen har solgt andelslag på Eksperten helt siden mars 2013, men fra og med 1. desember 2022 er det over og ut for Eksperten. Andelstorget er det nye konseptet fra Rikstoto heretter, men det fungerere på samme måte som tidligere med kjøp av andel/systemspill.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til søndagens V64-omgang på Bro Park. Andelsprisene er fra kr 50 til kr 1 500

6 El Camino i V64-6/V4-4/DD-2 har virkelig vært en hit siden han kom til Sverige på forsommeren i år. På ni starter har det blitt fire seire og to andreplasser. For 14 dager siden var han fullstendig overlegen mot samme motstand, og vi tror på reprise. El Camino fikk seks kilo for den seieren, men formen er på topp, og distansen er perfekt. El Camino blir også vår DD-banker og bankerspilles også på de to minste V4-forslagene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi går også tynt i V64-2 som er et amatørløp. Trioen vi satser på er formsterk, og har flinke ryttere. 1 Ruby Carlras vant veldig enkelt et lignende løp på Bro for to uker siden. 7 Luna Kalejs har møtt tøffere motstand i sine siste løp, men har vært flink, mens 2 Gimme Love har vært veldig jevn i år med syv av ti starter på trippelen.

Et frekt lås kan 7 Tough Love og 8 Jackpot være i V64-5/V4-3. 7 Tough Love var overlegen sist i enkelt selskap i Malmø, men 8 Jackpot var god i tøft selskap på Bro for en uke siden.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.