(Nettavisen)

Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over...
Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til mandagens V4-omgang fra Romme. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr.500

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Romme er først ut denne uken, og her er det duket for en SPENNENDE V4-OMGANG til lunsj. Vi spiller bankerfritt, og skal til lukene med følgende:

V4-1 : 3 Lady Is A Tramp – Innledningsløpet er småskummelt, og det kan være smart å plukke med litt hester her. Ideen har aldri vunnet, men er fakta ikke så verst når den først har dagen. Ble sittende bom fast på en fin tid sist, og var klart positiv. Er god fra start, den er normalt sikret et bra opplegg, og må passes.

V4-2 : 1 Farmens Riska – Kommer ut fra formstallen til Jan Ove Olsen (vunnet 5 av siste 14 løpene), og den er verdt litt oppmerksomhet. Er nemlig bedre enn raden, og kom til mål med krefter igjen sist. Har bra fart i kroppen, og det skal bli spennende å se den på en kjapp sprint. PASSES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV4-3 : 15 Alberto Ray – Rader opp med fine innsatser, og mot en svært overkommelig gjeng i dette lunsjløpet så må den bare prøves. Spurtet oppløftende sist, og kom til mål med litt krefter igjen da. Klaffer det bare det minste underveis nå så må denne være HET!

V4-4 : 10 Fenix Brick – Var det meget gode rapporter på etter et lengre avbrekk sist, og den viste seg frem i en knallbra utgave direkte. Gikk 11,5 s 800m, og vant enkelt. Har vunnet flere løp med sko på alle fire, og den balansen er intet problem. Lar seg rett og slett ikke stoppe?

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»