Vil skape enda flinkere håndballjenter

VIL STYRKE: Tidligere Kragerø-spiller Lars Erik Bjørnsen og styreleder Pål Ask snakker om å styrke jentesiden under helgas håndballkick-off i hallen.

VIL STYRKE: Tidligere Kragerø-spiller Lars Erik Bjørnsen og styreleder Pål Ask snakker om å styrke jentesiden under helgas håndballkick-off i hallen.

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Kragerø håndball hadde kick-off for håndball-sesongen i helga, hvor jentesatsingen naturlig nok var et tema.

DEL

Under helgas håndballkick-off i hallen snakket styreleder Pål Ask om Kragerø håndballs ambisjoner. Målet er å styrke jentesiden, og som KV tidligere har omtalt har klubben fått 150.000 fra hovedsponsoren til dette formålet.

– Det er mange gode jenter som gir seg i 15-16-årsalderen, eller de blir snappet opp av andre og større klubber. Dette vil vi få en slutt på, sier Ask.

Som en del av showet som fant sted i hallen lørdag var tidligere Kragerø-spiller Lars Erik Bjørnsen invitert. Han ble intervjuet av Ask, hvor også han tok opp temaet om å styrke jentene i klubben.– Mulighetene er der for at Kragerø kan satse mer på jentene. Når det gjelder juniorene i klubben, så er det en gullgruve. Det vil vi se om fem-seks år, sier han.

Bjørnsen så også tilbake på sine sju år i klubben, og selv om han ikke er fra Kragerø opprinnelig, ser han på Kragerø som hjemme.

– Jeg sier aldri at jeg skal til Kragerø. Jeg sier alltid at jeg skal hjem til Kragerø, sier han.

På spørsmål fra Ask om han vil vende tilbake til den gamle klubben sin, er han heller mer hemmelighetsfull.

–Vi får se, svarer han.
 

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag, din klubb eller din kamp. Del opplevelsene dine med KVs lesere

Artikkeltags