Stor håndballhelg i Kragerøhallen

Simens gutter: Fra venstre Jon Olav Bakke, Sander Isaksen, Ariel Brendalsmo, Magnus Bohlin, Sondre Muffetangen, Sjur Gundersen og trener Simen Muffetangen. Foran målvakt Jørgen Røneid Larsen.

Simens gutter: Fra venstre Jon Olav Bakke, Sander Isaksen, Ariel Brendalsmo, Magnus Bohlin, Sondre Muffetangen, Sjur Gundersen og trener Simen Muffetangen. Foran målvakt Jørgen Røneid Larsen.

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

– Kommer vi videre til neste runde, er det er stor bonus for oss, sier Simen Muffetangen.

DEL

Lørdag og søndag står Kragerø håndball som arrangør av en kvalifiseringsrunde til Bring-serien, hvor de beste 16-års lagene i landet samles.

– Kjempefin gjeng

Gjennom flere sesonger har Simen Muffetangen hatt ansvaret for ett av Kragerøs guttelag. Klubben håper at spillere på laget kan danne stammen i et framtidig a-lag.

– Dette er en kjempefin gjeng, men vi skulle gjerne vært noen flere spillere, sier Simen Muffetangen.Lørdag og søndag skal laget hans ut i flere spennende kamper i Kragerøhallen mot Urædd, Steinkjer og Haslum.

Laget som vinner runden i Kragerø blir direkte kvalifisert til Bringserien, nummer to og tre skal ut i en nye kvalifiseringsrunder.

Ungt lag

De fleste på Kragerø er ett år yngre enn motstanderne.

– Bare to av spillerne har fylt 16 år. Resten er født i 1998. Til tross for at vi stiller med et ungt lag har vi satt oss som mål å gå videre til neste runde. Da må vi slå enten Urædd eller Steinkjer. Haslum som er ett av landets beste lag, kommer nok til å bli for sterke, forteller Simen.

Langsiktig plan

Sammen med spillerne har treneren lagt en plan.

– Det langsiktige målet er å kvalifisere oss til landsserien neste sesong. Da vil de aller fleste være 16 år.

– Hva vet du om motstanderne?

– Om Steinkjer vet jeg ingenting. Når det gjelder Urædd, så slo vi de i to kamper i fjor, mens vi tapte begge kampene året før. Urædd er et lag vi bør spille jevnt med. Det går rykter om at Urædd samarbeider med Herkules og da har de trolig forsterket laget. Favoritt til å gå direkte til Bringserien er Haslum.

Godt forberedt

– Hvor godt er dere forberedt?

– Vi har trent bra i sommer med tanke på denne runden. Problemet har vært at flere av guttene også er engasjert i fotball og har av den grunn ikke vært på så mange treninger som ønskelig. Likevel tar vi sikte på å gjennomføre en god turnering.

Kragerø spiller to kamper lørdag, først mot Urædd, og deretter mot Steinkjer. Søndag står favoritten Haslum for tur.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag, din klubb eller din kamp. Del opplevelsene dine med KVs lesere

Artikkeltags