Reddet kragerøpoeng med rødt kort

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Per Oscar Refsalen ofret alt for å hindre sandefjordsscoring i sluttsekundene, da han rev ned en motspiller som kom i rush.

DEL

Håndballkampen mot Sandefjord onsdag kveld blir den siste Per Oscar Refsalen spiller på lenge.

Opereres

Torsdag blir han operert i skuldrene og vil av den grunn være bort fra håndballen i mange uker.

– Jeg hadde ikke noe å tape, det viktigste var at vi reddet det ene poenget, sa Refsalen til kv.no etter kampen.Scoringsbonanza

Håndballkampen mot Sandefjord ble en scoringsorgie av de sjeldne. Kampen ble spilt i høyt tempo, med godt angrepsspill, men med desto svakere forsvar av begge lag.

Kampen var like tett og jevn som resultatet tilsier. Til pause var stillingen 23–20 til Sandefjord. Da hadde lagene fulgt hverandre som skygger fram til 19–19.

2. omgang

Andre omgang var som den første, tett og jevn. Kragerø tok raskt igjen Sandefjords ledelse og lagene fulgte hverandre omgangen igjennom.

Begge lag kunne faktisk vunnet kampen. I sluttsekundene kaster først Kragerø vekk en rushball, noe som førte til et motrush fra Sandefjords side.

Da trer Per Oscar Refsalen inn i begivenhetenes sentrum, og river over ende sandefjordspilleren som har fri bane mot mål.

– Jeg er veldig glad for dette ene poenget. Det gjør at vi fortsatt er med og kjemper framme i teten, sa lagleder Gard Hansen i en kort oppsummering av kampen.

 

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag, din klubb eller din kamp. Del opplevelsene dine med KVs lesere

Artikkeltags