Dobbeltseier til håndballagene

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Både dame- og herrelaget til Kragerø i håndball vant sine hjemmekamper lørdag.

DEL

Selv om damelaget spiller i 3. divisjon, ett hakk under herrelaget, imponerte de mest med utklassingssifrene 35–18 (14-8).

Starten var riktignok overraskende, med 3–0-ledelse til Bamble etter tre minutter. Men da Kragerø først kom i gang, tok de raskt over, ledet resten av kampen fra cirka 10 minutter og overkjørte gjestene etter pause tross en del småfeil.Stor applaus

Kristina Nicolaysen ble toppscorer med syv mål, tett fulgt av Susanne Vildalen (6) og Silje Pedersen (5). Men også resten av laget imponerte og fikk stor applaus av hjemmepublikum.

Sjekk tabellen for damelaget her!

God keeper

Etter damene var det herrenes tur, som vant 29–26 (13-11) mot Fram. De første minuttene var relativt jevnspilte, men fra åtte minutter gikk Kragerø opp i ledelsen og beholdt den kampen ut. Ikke minst takket være keeper Tommie Hansen som hadde en rekke flotte redninger og fikk stadig mer applaus.

Dabbet av

Siste halvdel av første omgang var hjemmelaget flere ganger oppe i firemålsledelse, men da 2. omgang startet var den på bare to mål. Etter cirka 10 minutter ledet Kragerø 17-13, og  flere flotte redninger av Hansen og godt spill av laget sørget for 26–17 på det beste, etter drøye 20 minutter. Så dabbet laget av og Fram knappet innpå. De fire siste minuttene klarte ikke Kragerø å score en eneste gang, men berget de to poengene.

Sveinung Nilsen ble toppscorer for Kragerø med åtte mål, fire på straffe, mens Marius Fodnes lagde flest spillemål med seks.

Med seieren avanserte Kragerø til fjerdeplass på tabellen.

LES OGSÅ: Gjør comeback for Kragerø lørdag.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag, din klubb eller din kamp. Del opplevelsene dine med KVs lesere

Artikkeltags