Den nye vinen modnes

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Kragerøs håndballjenter er på frammarsj. I siste hjemmekamp før jul ble Nesjar slått 26–20.

DEL

Nye ansikter er på vei inn på den lokale håndballarenaen på jentesiden.

Talent

En spiller som imponerte voldsomt mot Nesjar var Kristina Nicolaysen (17). Fra å være venstrehendt kantspiller i aldersbestemte klasser, spiller hun nå høyreback med stor tyngde.

Ungjenta utmerket seg med stor fart og flere supre avslutninger. Til sist sto hun igjen som kampens toppscorer med seks spillemål.– Jenta er et kjempetalent som imponerer med hurtighet og spenst. Det er kun i de siste kampene vi har brukt henne som bakspiller, så hun mangler litt rutine, men det kommer kamp for kamp. Jeg håper ikke andre klubber får øynene opp for denne 17-åringen, sier Fredrik Brubakken.

Revansje

Så langt i sesongen er det kun Nesjar som har slått Kragerø i år (24-23). I returoppgjøret tok kragerøjentene en kraftig revansj.

Første omgang var jevn og kragerøjentene hadde en del problemer i forsvar. Etter pausen gikk det mye bedre og jentene vartet opp med fine kombinasjoner og gode skudd.

Skal KV sette fingeren på noe, må det være for lite bruk av strekspiller. Ellers kom avslutningene fra alle mulige posisjoner.

Fornøyd trener

– Jeg er veldig fornøyd med kampen, for vi har nå en stor stall. I fjor var vi åtte til ni på kampene. Nå er vi oppe i 13–14 spillere, og vi har mange som kommer på scoringslisten.

Neste seriekamp kan ble helt avgjørende både for seriemesterskapet og opprykk.

– Da blir det en ren seriefinale mot Fram fra Larvik i Kragerøhallen. Vinner vi den kampen skal det bli vanskelig å frarøve oss seriemesterskapet, mener dametreneren.

Sjekk tabellen her! 

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag, din klubb eller din kamp. Del opplevelsene dine med KVs lesere

Artikkeltags