To sterke pallplasser i skiskyting

Ida Emilie Herfoss imponerte stort under helgens Norgescup på Geilo. (Foto: Privat)

Ida Emilie Herfoss imponerte stort under helgens Norgescup på Geilo. (Foto: Privat)

Artikkelen er over 2 år gammel

Drangedal-skiskytteren Ida Emilie Herfoss imponerte stort med to pallplasser under Norgescupen for seniorer i helgen.

DEL

Årets første Norgescup-helg ble arrangert på Geilo, der det startet med sprint på lørdagen. Ida Emilie Herfoss åpnet med én bom på første skyting. Men med god fart i sporet og feilfri sisteskyting, gikk Drangedal IL/Team TeVe-løperen inn til en sterk andreplass i mål. Hun var 14,5 sekunder etter vinneren Lotte Lie fra Skatval Skilag, som også hadde én bom.

Tre bom på siste

Søndag var det klart for fellesstart på Geilo, der Herfoss fulgte opp med nok en sterk pallplass.  Inn til fjerde skyting ledet hun rennet med noen tideler på Lotte Lie. Men med tre sure bom på siste skyting, glapp ledelsen. I mål var Lie drøyt 20 sekunder foran Mari Wetterhus fra Svene IL/Team Kjelstad, mens Herfoss gikk en sterk sisterunde og kapret tredjeplassen.

Flere gode resultater

Det var også flere andre skiskyttere fra Vestmar-distriktet i sving i helgen. Blant dem var Ida Emilies søster Guro Seline, som gikk Sparebank 1 Cup på Geilo. Lørdag gikk hun inn til en flott tredjeplass i K19-klassen på sprinten. Under søndagens fellesstart ble det litt mange bom i snødrevet, men det rapporteres at hun hadde veldig god fart i sporet.

Sannidal IL-skiskytteren Olav Markus Tveit Aakre sikret seg en sterk tredjeplass i fellesstarten søndag i M17-klassen.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag, din klubb eller din kamp. Del opplevelsene dine med KVs lesere

Artikkeltags