Nå må bygda stille opp – skigruppa kan bli nedlagt

LEGGES NED? Skigruppa i Sannidal kan bli lagt ned dersom gruppa ikke får noen kandidat til ledervervet. Årsmøtet er i kveld, onsdag. Dagens leder Camilla Hedberg (til høyre).

LEGGES NED? Skigruppa i Sannidal kan bli lagt ned dersom gruppa ikke får noen kandidat til ledervervet. Årsmøtet er i kveld, onsdag. Dagens leder Camilla Hedberg (til høyre). Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Sannidal IL ski står i fare for å bli lagt ned dersom gruppa ikke får en leder under kveldens årsmøte.

DEL

– Det hadde vært utrolig trist om så skulle skje, sier avtroppende leder i gruppa, Camilla Hedberg.

Hedberg er selv meget aktiv innenfor organisasjons- og foreningslivet i Sannidal, og har takket nei til gjenvalg som leder av bygdas skigruppe.

Trist

– Per nå har vi ingen kandidat til ledervervet i skigruppa. Konsekvensen kan bli at hele gruppa legges ned. Det hadde vært utrolig trist om det skulle skje. Resten av styret har vi kandidater til, opplyser Hedberg.

Ski, langrenn og hopp har gjennom årtier vært grunnsteinen i Sannidal Idrettslag. Gjennom årene har klubben fostret meget sterke utøvere i både langrenn og hopp. De senere årene har gruppa dessuten gjort betydelige innsats i både sprintløype på Kollbånn, rydding av området ved Vastølbakken for mer fartsdisipliner og en revitalisering av Vastølbakken, distriktets største og mest kjente hoppbakke.

– Vi håper i det lengste at noen melder seg som kandidat til ledervervet. Interesserte kan gjerne ta direkte kontakt med meg på mobil, sier Camilla Hedberg.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag, din klubb eller din kamp. Del opplevelsene dine med KVs lesere

Artikkeltags