Trenger to seire for å sikre opprykket

Ny seier: Nina Larsen og Frida Nilsen var fornøyde med kampen totalt sett.

Ny seier: Nina Larsen og Frida Nilsen var fornøyde med kampen totalt sett.

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Kragerøs damelag i håndball må vinne to kamper til får være trygge på opprykk til 2. divisjon.

DEL

Onsdag spilte damelaget i håndball en spennende kamp hjemme mot Tønsberg Turn 2. Denne gangen fikk de inn hele 31 mål, og motstanderne 23 mål. Dermed to nye poeng til hjemmelaget, som også vant forrige kamp mot Tønsberg, da med sluttresultatet 29-22.
Kragerø leder serien med sju poeng når fem kamper gjenstår.- Det har stor betydning for håndballen at Kragerø rykker opp, sier trener Fredrik Brubakken.

- Da kan håndballspillere fra Kragerø spille her i stedet for å bytte til et annet lag. Det er bedre for håndballen i Kragerø at spillerne kommer og trener og utvikler seg her.

Sterke i 2. omgang
Kampen startet med veldig jevnt spill, men etter en bra start rotet damene det litt til videre ut i omgangen.
Til pause hadde Tønsberg en ledelse på 14-12. Heldigvis benytter Kragerø pausen godt, og kampen får en annen vending i 2. omgang. Til slutt kunne Kragerø juble etter 31-23-seier

- Det var litt trøblete i starten og dårlig forsvar, men det ble bedre etterhvert, sier Nina Larsen og Frida Nilsen som totalt sett er fornøyde med innsats og resultat.

"Spilte" mot sin egen datter
Mia Brubakken, datteren til Fredrik Brubakken, står i mål for Tønsberg, og dette var den første kampen Fredrik ”spilte” mot sin egen datter.

- Det er litt rart, sier han.

Innerst inne sier Brubakken senior at han heier på sitt eget lag, men legger også til at datteren spilte en veldig bra kamp.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag, din klubb eller din kamp. Del opplevelsene dine med KVs lesere

Artikkeltags