Lars Erik legger opp

LEGGER OPP: Lars Erik Bjørnsen legger opp som håndballspiller på toppnivå. Nå flytter han og familien tilbake til Kragerø.Foto: Jimmy Åsen

LEGGER OPP: Lars Erik Bjørnsen legger opp som håndballspiller på toppnivå. Nå flytter han og familien tilbake til Kragerø.Foto: Jimmy Åsen

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Tidligere kragerøspiller Lars Erik Bjørnsen (31) har spilt sin siste lands- og eliteserie-kamp.

DEL

Nå flytter han og familien tilbake til Kragerø etter fantastiske håndballår som proffspiller i danske Holstebro og Drammen.
Sammen med kona Elise og deres to barn blir det Østlandsbakken i Kilen som blir familiens nye adresse. Hvilket «håndballiv» Bjørnsen velger er uavklart.


Hans siste seriekamp for Drammen endte med seier og sju scoringer. Denne sesongen har Bjørnsen også vært drammenklubbens kaptein. I likhet med mange «etablerte» eliteserieklubber møtte Drammen denne sesongen «veggen». For første gang ble det ikke sluttspill, men en plass i ingenmannsland. Niendeplass ble det for den meritterte buskerudklubben.


Strålende
Bjørnsen ble hentet til Drammen Håndballklubb etter suksessfylte år i Twis Holstebro – senere Holstebro – i den danske toppdivisjonen. Samtidig etablerte han seg fast på det norske herrehåndballandslaget. Til sammen ble det 103 a-landskamper og 203 scoringer på den tidligere kragerøspilleren med flagget på brystet.

Vi nærmest forventer at han skal engasjere seg i håndballen


Selv om Bjørnsen opprinnelig kommer fra Bardufoss, ses han i kragerøsammenheng på som en lokal gutt. Det var nemlig under glansperioden til Kragerø at han kom til klubben og slo gjennom.
– Det er klart vi ønsker å knytte til oss Lars Erik på en eller annen måte. Men vi kommer ikke til å legge noe som helst press på ham, sier kragerøhåndballens sportslige leder Fredrik Brubakken.

Motivator?
– Men vi nærmest forventer at han skal engasjere seg i håndballen, kanskje som trener og motivator for yngre lag?, men jeg vet ikke nå, sier Brubakken.
– Det viktigste er at han og familien kommer tilbake til Kragerø, smiler Brubakken.
– Dette er en sak sportslig utvalg får ta seg av, kommenterer håndballeder Pål Ask.
Hovedpersonen selv, Lars Erik Bjørnsen, har ikke svart på KVs henvendelser.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag, din klubb eller din kamp. Del opplevelsene dine med KVs lesere

Artikkeltags