Håvard Kleven skal hjelpe KIF til 3. div.

Erfaren: Håvard Kleven har flere sesonger bak seg i 1. divisjon. Nå skal bidra i KIF. Yngve Bruksås, leder i KIF fotball, er svært fornøyd med signeringen.

Erfaren: Håvard Kleven har flere sesonger bak seg i 1. divisjon. Nå skal bidra i KIF. Yngve Bruksås, leder i KIF fotball, er svært fornøyd med signeringen.

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

– En slik profil som Håvard Kleven er det vi trenger for å realisere målet om 3. divisjon.

DEL

Yngve Bruksås, leder i KIF fotball, var svært tilfreds da han presenterte Kleven som KIF-spiller i går.

Håvard Kleven, med over 250 kamper for Notodden, og også erfaring fra Pors og HamKam, har signert en treårskontrakt med gultrøyene.Smigrende å bli spurt

– Jeg la egentlig opp i juli, og tenkte at videre fotball skulle bli på bedriftsnivå, selv om jeg har slengt med i noen 3. divisjonskamper, sier 29-åringen fra Notodden.

– Men da jeg fikk telefon fra Yngve, og senere snakket med trener Anton Kvilaas og Terje Wilhelmsen i Active Sportswear, var det ikke så vanskelig å bestemme seg, sier Håvard Kleven.

– Det er smigrende å bli spurt om å bidra til å realisere planene til klubben. Jeg synes det kan være en fin måte å gi tilbake noe av det jeg har gitt gjennom fotballen, sier han.

– Skal du inn og være dirigent i laget?

– Nei, jeg skal være spiller på lik linje med alle de andre i stallen. Men jeg har en bakgrunn som gjør at jeg kanskje også kan bidra i garderoben, og vise de unge spillerne fotballkultur og ansvar for egen utvikling, sier den nye KIF-spilleren.

Flytter til Kragerø

Valget av KIF og Kragerø var naturlig, samboeren er fra byen, og paret, som også venter barn, skal flytte hit.

– Jeg har en jobb som jeg er glad for og stolt av, og det er viktig for meg at fotballen nå ikke skal gå på bekostning av jobb og familie, understreker Kleven.

– Men jeg har et sterkt vinnerinstinkt. Vi må ha som mål å vinne hver eneste kamp i 5. divisjon, selv om jeg vet at lokaloppgjørene mot Sannidal er tøffe.

Håvard Kleven er salgssjef i TA. Ved siden av den jobben, og fotballen i KIF, har han også signert en avtale med Active Sportswear som ambassadør for Warrior-merket som både KIF og Odd bruker.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag, din klubb eller din kamp. Del opplevelsene dine med KVs lesere

Artikkeltags