Kragerø bør helst ha full pott på hjemmebane i Lerøyserien

Toppscorer: Maja Furu Sæteren er toppscorer i Lerøyserien med 40 mål på fire kamper. Her får hun innspill fra trener og lagleder Simen Muffetangen i damekampen mot Skarphedin, en kamp Kragerø nylig vant 48-24.

Toppscorer: Maja Furu Sæteren er toppscorer i Lerøyserien med 40 mål på fire kamper. Her får hun innspill fra trener og lagleder Simen Muffetangen i damekampen mot Skarphedin, en kamp Kragerø nylig vant 48-24. Foto:

Lørdag er det klart for tredje runde i Lerøyserien i håndball. Kragerø møter Rælingen, samt Østsiden Fredrikstad i Kragerøhallen. Det er duket for to tøffe kamper for 18-åringene som trenger all mulig støtte fra hjemmepublikum.

DEL

Kragerø-jentene hadde utvilsomt en dårlig dag i forrige runde, da det ble tap for Larvik HK og uavgjort mot Ellingsrud. I sistnevnte kamp, ledet Kragerø med tre mål da få minutter gjensto, men klarte likevel å rote bort seieren.

Trenerteamet Simen Muffetangen og André Sæteren er klare på at Kragerø er langt bedre enn de viste i disse kampene.

– Vet ikke helt hva som skjedde, det virke som spillerne ikke var til «stede». Det som er sikkert, er at dette var en dag da lite eller ingen ting stemte for jentene. Mot Rælingen og Østsiden Fredrikstad tror og håper vi på en helt annen innsats, sier Muffetangen.

Sluttspill

Håpet for jentene har vært å komme til nasjonalt sluttspill i Lerøyserien. Da må man bli blant de fire beste i pulja. Lerøyserien er det inn i to puljer, hvor de fire beste i hver pulje møtes i sluttspillet.

– Derfor er poengene viktig i lørdagens kamper, derfor trenger vi oppbakking fra hjemmepublikum. Kragerø har kapasitet til å slå både Rælingen og Østre Fredrikstad, men da må spilleren opp på et høyer nivå enn hva de viste i forrige runde.

Ifølge Sæteren så spiller flere av Rælingen 18-årsspillere på damelaget i 1. divisjon.

Toppscorer Maja

På statistikken over toppscorer i Lerøyserien, ligger Maja Furu Sæteren på topp med 40 mål på fire kamper. Maja, som fyller 17 år i mai, har hatt en travel sesong, hvor hun har spilt på både 16- og 18-årslaget, samt på Kragerøs damelag i 3. divisjon, samt kamper for Gjerpen i eliteserien.

Når Maja nevnes, så er hun ikke «alene» på 18-årslaget. Derfor er det viktig at samtlige har en god dag når det møter Rælingen og Østre Fredrikstad lørdag. Første kamp for Kragerø er mot Rælingen, deretter skal Rælingen og Østre Fredrikstad gjøre opp seg imellom, før Kragerø møter Østre Fredrikstad i den siste kampen.

Kragerø stiller med toppa mannskap. Tuva Muffetangen og søstrene Hedvig og Karen Nøtsund Carlsen kommer rett fra treningsleir i Spania i regi av idrettslinja på Kragerø videregående skole.

Tabell og kampoppsett

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag, din klubb eller din kamp. Del opplevelsene dine med KVs lesere

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken