Skal hedre håndballdamene og bronselaget fra Norway Cup

FULL FART: Knut Jost Arntzen, Jone Blikra og Hege Lier regner med full trøkk på fritidsmessa og Bondens marked.

FULL FART: Knut Jost Arntzen, Jone Blikra og Hege Lier regner med full trøkk på fritidsmessa og Bondens marked.

Kragerøfotballens gutter 14-lag og Kragerøs damelag i håndball skal hedres under årets fritidsmesse.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

KIFs 14-årslag sto for en bragd da de hentet hjem bronsemedalje i Norway Cup nylig. Slikt er ikke dagligdags kost, og derfor vanker det en påskjønnelse under fritidsmessa i Kragerø lørdag 19. august.

Rykket opp

Kragerøhåndballens damelag vant det meste siste sesong. Laget ble seriemestere og rykket opp i 2. divisjon. Dermed vanker det en påskjønnelse også til disse på fritidsmessa.

– Disse to lagene har gjort en stor innsats. Derfor har vi valgt å hedre dem med en påskjønnelse, sier Knut Jost Arntzen ved kulturkontoret.

Jernbanetorvet

I år flyttes fritidsmessa fra Kragerøhallen til Jernbanetorvet. En av årsakene er at man ønsker kontakt med et bredere publikum.

– Vi har mulighet for flere aktiviteter enn vi har innendørs. Blant annet stiller Redningsselskapet med «Elias», eller rettere sagt «Paradisbukta», et tilbud for de yngste i Blindtarmen.

Omfattende program

Det er lagt opp til et omfattende program for dagen. Det starter med frokostkonsert på formiddagen hvor Mari Hajem fra Lier spiller piano.

– I forbindelse med at vi skal feire de to nevnte lagene senere på dagen, innledes seansen med at Mari spiller «You'll never walk alone» for å få opp stemningen. Videre blir det tale av ordfører Jone Blikra, legger Arntzen til.

Han forteller at representanter for EUs prosjekt Aktiv Ungdom vil være til stede, for å fortelle om ulike støtteordninger som man har til ungdomsprosjekter. Videre skal flere lag og foreninger profilere seg.

Sommerens siste

På Torvet blir det sommerens siste Bondens marked.

Ifølge Hege Lier blir det som vanlig et bredt utvalg av kortreist mat. Hun oppfordrer barn og unge til å stille på «kremmermarkedet».

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag, din klubb eller din kamp. Del opplevelsene dine med KVs lesere

Artikkeltags