Kragerø må klare seg uten en skadet Tuva i Lerøyserien

Maja Furu Sæteren er klar for helgens kamper, mens en sakdet Tuva Muffetangen dessverre må stå over.

Maja Furu Sæteren er klar for helgens kamper, mens en sakdet Tuva Muffetangen dessverre må stå over. Foto:

Av

Kragerø må klare seg uten Tuva Muffetangen i andre kvalifiseringsrunde i Lerøyserien i håndball. I tillegg ble Julie Paulsen nylig skadet på trening.

DEL

Simen Muffetangen, trener og lagleder for 18-årslaget, skulle gjerne ha hatt med disse to spillerne når Kragerø møter Våg, Sandefjord håndball og Nit-Hak i Karusshallen i Kristiansand i helga.

– Tuva sliter med en strekkskade. Jeg gadde håpet at hun skulle ha blitt spilleklar til helgens kamper. Skulle også gjerne hatt med en viktig spiller som Julie. Når det er sagt, har jeg stor tillit til de øvrige spillerne, sier treneren.

To lag videre

Bare to av de fire lagene går videre. Muffetangen tror at lørdagens kamper mot Sandefjord håndball og Våg vil bli avgjørende.

– Selv om Våg ble nummer to i sin pulje i første kvalifiseringsrunde, mener jeg det er det beste laget av dem vi møter. Sandefjord blir heller ingen enkel oppgave, så lørdagens kamper blir svært avgjørende.

– Hva med Nit-Hak?

– Vi møter Nit-Hak i den siste kampen søndag. Jeg tror at dette er det svakeste laget i vår pulje, men det gjenstår å se, sier Muffetangen.

Måltyven Maja

En svært viktig spiller i helgens kvalifisering blir måltyven Maja Furu Sæteren, en av de yngste på laget. I en 15-årskamp mot Pors nylig, scoret hun 14 mål da Kragerø vant 35–16.

Seks kamper på åtte dager

For 18-årsspillerne som også spiller på damelaget blir det en tøff uke med seks kamper på åtte dager. Onsdag møter damelaget Randesund i Kragerøhallen, deretter blir det vestlandstur. Lørdag 13. møter Kragerø Stavanger, søndag er Hundvåg motstander.

– Dette blir avgjort en tøff uke for spillerne, sier Simen Muffetangen.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag, din klubb eller din kamp. Del opplevelsene dine med KVs lesere

Artikkeltags