I kveld kan du se lokaloppgjøret mellom Kragerø og Urædd direkte på KV.no

  KV viser 2. divisjonskampen Kragerø-Urædd fra klokka 19.00.

  DEL

  Amedia har denne sesongen rettighetene på både eliteserien, 1. divisjon og 2. divisjon for menn og kvinner, og KV kommer derfor til å sende kamper fra 2. divisjon for både menn og kvinner. Vi starter med lokaloppgjøret mellom Kragerø og Urædd i 2. divisjon avdeling 3 for herrer, som blir sendt eksklusivt for KVs abonnenter.

  Begge de to lagene er tidligere storlag, som de siste sesongene har befunnet seg i 2. divisjon. Hjemmelaget Kragerø har hatt et godt tak på de gjestende i sort fra Porsgrunn de siste sesongene, og har ikke tapt mot Urædd siden 2012. Også denne sesongen er det Kragerø som har startet best, og ligger på fjerdeplass på tabellen med tre seire og to uavgjorte på fem kamper. Urædd på sin side er nummer ni av tolv lag, etter en seier, en uavgjort og ett tap.

  Lokaloppgjøret, som sendes på KV.no fra klokka 19.00, vil bli kommentert av Ida Eikeland og Nina Vildalen, begge med lang håndballerfaring fra Kragerøs damelag.

  - Vi gleder oss veldig til å kunne tilby håndball live fra Kragerøhallen til folk som bor utenbys eller ikke har anledning til å se kampen i hallen. Er du allerede KV-abonnent, så får du tilgang til kampen gjennom å opprette en Aid, sier KVs ansvarlige redaktør Espen Solberg Nilsen.

  Send inn tekst og bilder «

  DEL MED OSS: Skriv om ditt lag, din klubb eller din kamp. Del opplevelsene dine med KVs lesere

  Artikkeltags