Ryktes om storinntrykk fra Porsgrunn: Onsdag møtes erkefiendene Kragerø og Urædd til kamp

Kragerø vant lokaloppgjøret i fjor. Her scorer Jonas Pedersen ett av Kragerøs mål mot Urædd. Kan seieren gjentas onsdag kveld?

Kragerø vant lokaloppgjøret i fjor. Her scorer Jonas Pedersen ett av Kragerøs mål mot Urædd. Kan seieren gjentas onsdag kveld? Foto:

Håndballkampene mellom Kragerø og Urædd har alltid vært knallharde lokaloppgjør. Mye prestisje står på spill, for dette er kamper ingen av lagene vil tape. Onsdag kveld møtes «erkefiendene» til en ny dyst i Kragerø-hallen.

DEL

Det verserer rykter om storinnrykk fra Porsgrunn til denne kampen.

– Da jeg snakket med Urædd-ledelsen for noen timer siden, kunne de opplyse at det ble mobilisert for å få porsgrunnsfolk til Kragerø, forteller Brede Pedersen.

450 tilskuere

Da Urædd spilte mot Herkules tidligere i høst møtte 450 tilskuere opp for å se kampen. En av dem var den ikke ukjente «Rune Tribune» som er kjent for sitt store engasjement. Blant annet følger han de norske landslagene i tykt og tynt, både på hjemme- og bortebane.

Kampene mot Urædd forrige sesong var jevne og harde. Kragerø vant hjemmekampen med tre mål, mens det ble ett måls seier i Porsgrunnshallen. Tidligere ble kampene mot Urædd rene «hatoppgjør». Ofte har «kampen» på tribunene vært avgjørende for utfallet.

– Det tror vi fort kan skje også denne gangen. Vi trenger hjelp i denne kampen. Vinner Kragerø-publikum tribunekampen, skal vi sørge for seier ute på banen, lover Brede Pedersen.

Stiller med sitt beste mannskap

Bortsett fra Marius Fodnes som er skadet, stiller Kragerø med sitt beste mannskap. Marius fikk skulderen ut av ledd for litt siden og kan av den grunn ikke spille til onsdag.

Kragerø og Urædd ligger likt på tabellen. Begge lag har seks poeng.

– Alt ligger til rette for en jevn kamp og jeg kan love på vegne av spillerne at vi skal gjøre alt vi kan for at det blir en ny Kragerø-seier, sier Brede Pedersen.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag, din klubb eller din kamp. Del opplevelsene dine med KVs lesere

Artikkeltags