Theodor (12) var banens gigant

Lokaloppgjøret mellom Kragerø og Urædd for gutter 13 ble et drama. Gutten som «reddet» Kragerø i 16-15-kampen, var Theodor Robertsen Østland.

DEL

Kragerøs mye omtalte 12-årslag, alle guttene født i 2006, møtte Urædd gutter 13 i seriekamp. Guttene på dette porsgrunnslaget er ett år eldre enn de fra Kragerø.

Urædd imponerte i 1. omgang og ledet 9–5 til pause. De hadde kontroll på kampen og laget hadde en meget god målvakt i Nikolai Gjessing, som reddet de fleste av skuddene som kom. Kragerø-guttene klarte bare å lage fem mål de første 20 minuttene.

Etter pausen var situasjonen snudd på hodet. Kragerøguttene hadde først og fremst hevet seg i forsvar og møtte de fysisk større porsgrunnsguttene lenger ute på banen.

Det som utgjorde den største forskjellen på lagene var to ting. Theodor Robertsen Østland, som spilte en av sine aller beste kamper. Han ble ikke bare toppscorer med ni mål, men satte også inn den siste og avgjørende scoringen 15 sekunder før full tid. Det andre momentet som var tungen på vektskålen, var at Kragerø-guttene var bedre trent. Mot slutten av kampen kunne kragerøguttene sette opp tempoet, mens guttene fra Urædd «hang i tauene».

Kragerø stilte med følgende lag: Erik Grøgaard Eriksen, Johannes Jeppe Liane Lavik, Tore Norheim 1, Andreas Skindalen, Eskil Myrland, Theodor Robertsen Østland 9, Vemund Norheim Ask 3, Theo Nordheim 1, Ask Langerød Nilsen 1, Henrik Lutro og Fater Chalhoub 1.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag, din klubb eller din kamp. Del opplevelsene dine med KVs lesere

Artikkeltags