Kragerø hadde invitert fire kvinnelag og fire herrelag som en oppkjøring foran årets sesong i 2. divisjon. Jentene er rimelig godt fornøyd etter to seiere og to tap. Lagleder og trener Paul Gundersen mener at laget har enda mer å gi når serien starter i begynnelsen av september.

– Vi sliter med noen skader, samt at vi ikke er godt nok samspilte. Vi har heldigvis noen dager igjen før det er alvor, la han til.

Nina Larsen er tilbake etter mammaperm.

– Jeg er ganske stiv i hele kroppen, men det går nok bedre utover i sesongen. Det er godt å være tilbake på banen, forsikrer hun.

Kaptein Ida Eikeland mener og tror at jentene vil overleve sin første sesong i 2. divisjon, selv om det blir tøft.

Kragerø tapte mot Hønefoss og Hokksund, men slo Tjølling og Gogstad.

Vålerenga suverene

I herreklassen var Vålerenga i en klasse for seg og vant sine fire kamper. Kragerø tapte klart 20–27 mot VIF. Kragerøs eneste seier kom mot Urædd 25–20.

Lagleder Brede Pedersen sier at han fikk noen svar etter turneringen, men at det fortsatt må gjøres en jobb før seriestart.

Laget er en blanding av erfarne spillere og unge talenter. Det er imponerende at veteranen Stig Gurrich satser på nok en sesong.

Spennende jentelag

For jenter 13 og jenter 16 var det lagt opp en egen turnering. 16-årsjentene startet med å slå en av sine tidligere rivaler Konnerud 21–19, før de valset over Hønefoss med 27–20.

I de to siste kampene mot Gulset og ikke minst Randesund ventet tøff motstand.

Kampen mot Gulset ble en jevn og tøff affære, som Gulset til slutt vant 17–16.

Randesund var det ingen ting å gjøre med. Laget gikk fra seier til seier, og mot Kragerø i den siste kampen ble det 31–22.

Kragerø hang lenge godt med og var flere ganger i ledelsen. Men kreftene tok etter hvert slutt etter tre tøffe kamper tidligere i turneringen.

Jenter 13 år gjorde også en sterk innsats ved å vinne tre av fire kamper.