12-åringene klare for semien etter storkamp mot Sande

Kragerøs gutter 12 år er klare for semifinalen i Region Sør-cup etter seier over HK-72 Sande.

Kragerøs gutter 12 år er klare for semifinalen i Region Sør-cup etter seier over HK-72 Sande. Foto:

Kragerø gutter 12 er klare for semifinalen i Region Sør-Cup i håndball etter seier 25–16 over HK-Sande 72.

DEL

HK 72-Sande er ikke hvilket som helst 12-årslag. Før nyttår lå laget på 2. plass i pulje A02 etter å ha vunnet fem av seks kamper. Kragerø på sin side vant pulje A01 uten å avgi poeng.

- En bragd

Lagleder Kristian Østland mener at det å slå Sande er sterkt.

– Sande er regnet for et av de beste 12-årslagene i regionen. Det at vi vinner med ni mål er en bragd. En bragd guttene har all grunn til å være stolte av, sier han.

Etter en jevn start på kampen, tilrev Kragerø seg etter hvert et forsprang og kunne gå til pause med ledelse 13–7. Selv om Sande vant andre omgang 9–7 var det ingen tvil om hvor seieren kom til å havne, den ble til slutt 25–16.

Theodor Robertsen Østland ble toppscorer med ni mål.

Fra seier til seier

Kragerø har så langt i sesongen vunnet samtlige kamper. Før jul var laget helt suverene. Nå er laget i ny pulje, hvor de beste 12-årslagene er plassert. Lørdag møtte Kragerø Haugsbygda i serien, hvor det ble seier 27–14. HK-72 Sande på sin side slo Skrim 29–15 i sin første kamp etter jul, og det var tydelig at spillerne og laglederne på bortelaget ikke var fornøyd med å tape for Kragerø.

Når semifinalen skal spilles er foreløpig ikke klart.

Kragerø jenter 14 og 15 var begge også i aksjon søndag. 14-årslaget slo HG Gokstad 20–11 borte, mens 15-årslaget slo Ros 2 borte hele 28–15. 15-årslaget ligger på andreplass på tabellen, bak Halsen. Maja Furu Sæteren ble toppscorer med 10 mål i denne kampen.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag, din klubb eller din kamp. Del opplevelsene dine med KVs lesere

Artikkeltags