KV viser 260 eliteseriekamper direkte

Gjerpen og Dorthe Groa, her i aksjon mot det kinesiske landslaget, møter Vipers i Kristiansand i kveld.

Gjerpen og Dorthe Groa, her i aksjon mot det kinesiske landslaget, møter Vipers i Kristiansand i kveld. Foto:

KV sender over 260 kamper fra eliteserien i håndball direkte.

DEL

Det var foran fjorårets sesong at Amedia og Norges Håndballforbund inngikk en fire år lang avtale som sikret at du som har KV-abonnent kan se over 260 kamper fra eliteserien for kvinner og menn direkte.

Allerede i dag starter eliteserien for kvinner med oppgjøret Storhamar – Sola klokken 18.00. En halvtime senere kan du se gullfavoritt Vipers mot Gjerpen.

Full sendeplan ligger på direktesport-portalen på KV.no.

Herrenes serieåpning starter først opp den 4. september. Sluttspillvinnerne fra forrige sesong, Elverum, kaster i gang sin sesong med en bortekamp mot Halden Topphåndball. ØIF Arendal, som gikk til topps i serien forrige sesong, serieåpner hjemme mot Haslum.

Stort engasjement

– Håndball er en viktig idrett som engasjerer både nasjonalt og i lokalsamfunn over hele Norge, og som det er en viktig oppgave for avisene å ha en bred og god dekning av. Avtalen betyr at våre medier nå blir sentrale møteplasser for håndballinteresserte nordmenn, og at håndballklubbene får økt oppmerksomhet og spredning. Med den avtalen vi nå er blitt enige om er våre 513.000 abonnenter sikret direktesendt sportsjournalistikk av høy kvalitet, og over hele landet kan håndballinteresserte nå finne sitt favorittlag gjennom Amedias plattform, sa konsernsjef Are Stokstad i forbindelse med fjorårets avtale.

Ny tittelsponsor

Under tirsdagens Avkast på Ullevaal ble det klart at Rema 1000 går inn som tittelsponsor for både kvinner og herrer på øverste hold – en avtale som går over tre sesonger.

– Vi har nå gått to år uten samarbeidspartner, og derfor er det ekstra gøy at dette nå er på plass, sier kommersiell sjef i Norges Håndballforbund, Jan-Erik Aalbu.

– Vi er stolte over å få muligheten til å gå inn som ligasponsor for kvinner og menn i norsk topphåndball. Vi er glad for å være på lag med de beste fra Norge, sa sponsorsjef i Rema, den tidligere fotballstjernen Vidar Riseth.

– Vi har stor tro på at vi sammen skal løfte Rema 1000-ligaen til glede for publikum, medier og andre samarbeidspartnere, sier daglig leder Hein Barthold i Norsk Topphåndball.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag, din klubb eller din kamp. Del opplevelsene dine med KVs lesere

Artikkeltags