Gå til sidens hovedinnhold

KV sender Odds La Manga-kamper direkte

Artikkelen er over 3 år gammel

Lyst til å få med deg årets første treningskamper? Som KV-abonnent får du tilgang til alle Odds kamper under La Manga-oppholdet.

Det er snart to måneder siden Odd spilte sin siste kamp. Det endte med 1-0-seier over Rosenborg på Skagerak arena. Nå har Odd-spillerne startet oppkjøringen til 2018-sesongen.

Les også: Gjør som tusenvis av andre - slik leser du pluss-sakene

Tre kamper

22. januar setter spillere og trenere seg på flyet til spanske La Manga, og allerede tre dager ut i oppholdet venter det kinesiske laget Shanghai Shenhua med blant andre de tidligere storspillerne Obafemi Martins og Demba Ba i stallen. Det blir også årets første treningskamp for Odd-spillerne.

Den kampen kan du følge på www.kv.no. Det samme gjelder oppgjørene mot superligalagene AC Horsens 28. januar og Nordsjælland 31. januar. Kampene kommenteres av TAs sportsjournalist Hans Eivind Øygarden.

Datoene er altså klare. Alle kampene spilles klokken 16.00.

  • 25. januar: Odd - Shanghai Shenhue
  • 28. januar: Odd - AC Horsens
  • 31. januar: Odd - Odense

Kampene er forbeholdt alle KVs abonnenter. Er du ikke abonnent fra før, kan du enkelt kjøpe tilgang. De som allerede har papiravisa i postkassa, trenger kun å registrere seg på www.kv.no for å bli digitale brukere.

Les også

Slik får du lese alt

 

Kommentarer til denne saken