Finaleplassen glapp - men likevel tidenes beste Norway Cup-innsats

Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Motstanderlaget fra Bangkok ble for sterke i fredagens semifinale for Kragerøs gutter 14-lag. Nå venter det brasiliansk motstand i bronsefinalen.

DEL

Bangkok Christian College FC tok ledelsen før det hadde gått seks minutter etter at dommeren hadde blåst i gang semifinalekampen, da Lapin Phuangrotphan scoret.

LES OGSÅ: Klare for semifinale etter nervepirrende kamp i Norway Cup

LES OGSÅ: Elleville scener på Ekebergsletta da dommeren blåste av kampen

Kragerø svarte opp umiddelbart med en scoring av Filip Rønningen Jørgensen.

Etter et snaut kvarter var det thailandske laget igjen i føringen. Og igjen var det Lapin Phuangrotphan som sørget for mål til Bangkok-laget.

Samme spiller scoret mål nummer tre for Bangkok Christian College etter drøyt 46 minutter.

På stillingen 1-3 så det mørkt ut for avansement til finalen for kragerølaget. Bedre ble det ikke da Bangkoks Wainawin Seenor la på til 1-4 etter snaut 49 minutter. Men en scoring av Kragerøs Kasper Mikalsen bare minuttet senere ga et ørlite håp. Men det ble ikke flere mål før dommeren blåste av fredagens semifinalekamp.

Historisk innsats

Selv om det ikke blir Norway Cup-finale på Kragerøs gutter 14-lag denne gangen, så har de fortsatt sjans til å kapre en "pallplass" under lørdagens bronsefinale. Den spilles klokka 12.30, og der møter kragerøguttene det brasilianske laget Clube Pequeninos do jockey .

Ifølge trener Bård Ahlgren skapte G14-laget fra Kragerø klubbhistorie allerede da de fredag formiddag sikret seg en plass i semifinalen.

- Det skal stemme. Laget Thomas Grøgaard spilte på i sin tid kom vel til kvartfinale, men ble slått ut der, sa trener Ahlgren til TA.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag, din klubb eller din kamp. Del opplevelsene dine med KVs lesere

Artikkeltags