Kragerø J14, som ble kretsmestere tidligere i høst, startet med 7-2-seier mot Tollnes i gruppespillet, før de fulgte opp med hele 12-0 mot Gulset 1. I de to siste kampene ble det 3-1-seier mot Snøgg og 5-0 mot Hei. Dermed ble det semifinale mot Gulset 2, som endte med 4-2-seier til gultrøyene.

I finalen var sto arrangørklubben Stathelle på motsatt banehalvdel, og Kragerø tok en tidlig ledelse ved Maja Furu Sæteren. Ella Isaksen Opkvitne doblet ledelsen, før Kragerø satte inn et mål til ved Elise Fluer Vikre. Stathelle reduserte en gang, men nærmere kom de ikke. Dermed tok Kragerø sin andre TM-tittel på to dager.

Vant elitecupen

Kragerø G14, som også er kretsmester av året, deltok i helga i Odds elitecup. Etter en seier, en uavgjort og et tap i gruppespillet, møtte 14-åringene stavangerklubben Vidar i kvartfinalen.

Etter 1-1 ved full tid ble det straffesparkkonkurranse, som KIF gikk seirende ut av. I semifinalen var Moss motstander, og her ble det en ny seier. Stillingen ved full tid var 2-2, og igjen avgjorde Kragerø fra ellevemetersmerket.

Det siste hinderet for Kragerø var Bærums Verk og Hauger. Kragerø tok ledelsen etter et veggspill mellom Adam Banasiak og Sebastian Rønningen Jørgensen. Førstnevnte kom seg fri på høyrekanten, og fant Kasper Mikalsen foran mål. Han kunne bare bredside ballen i mål til 1-0. Det ble også kampens eneste mål, og dermed gikk Kragerø helt til topps i elitecupen.

Storfornøyde med sølv

Drangedal G13 feide gjennom gruppespillet i TM med tre strake seiere og 20-4 i målforskjell. Kvartfinalen mot Hei ble jevn, og måtte avgjøres på straffespark. Her vant Drangedal 4-3.

 

I semifinalen ble det en ny seier for rødtrøyene, som slo Odd 4-2. Finalen mot Tollnes ble jevn, med det var til slutt skiensklubben som vant 2-1. Drangedal var likevel veldig godt fornøyd med sølv i Telemarksmesterskapet.

Det siste lokale laget som spilte i TM i dag, Kragerø G16, vant åttedelsfinalen 6-1 mot Tollnes 2. I kvartfinalen ble det bråstopp med 6-2 mot Stathelle, som endte opp som vinnere av TM.