Kragerø var serieleder i et par timer etter storseieren før 6. divisjonstabellen ble ajourført. Før siste serierunde i vår har Kragerø likevel heng på opprykksplass. Serieleder Skarphedin 2 og «runner up» Borg møtes i siste runde før ferien. Mens Gulset, som i øyeblikket ligger på fjerdeplass har en kamp til gode på Kragerø, og kan passere gultrøyene. Det samme kan Tollnes 2, som har to kamper til gode og ligger fem poeng bak KIF.

Overkjøring

I solid medvind kjørte Kragerø rett og slett over gjestene Skidar de første 45 minuttene. Det var klasseforskjell på lagene. Etter 25 minutters spill ledet hjemmelaget hele 4-0, og kampen var i realiteten avgjort. Det hele ble etter hvert et spørsmål om hvor stor hjemmelagets seier skulle bli. Det stoppet på seks kragerøscoringer til pause, uten at Skidar hadde noen virkelig farlige målsjanser.

Dobbelt hat trick

Christian Kristensen Smedstad åpnet scoringene og i løpet av 33 minutter hadde han scoret tre ganger. Da fikk han hvile. Øvrige scoringer i 1. omgang kom ved German Khatajev, Noah Apelseth og en kontrollert perlescoring av Erik Norheim. Både Khatajev og Norheim scoret sine første A-lagsmål.

Unge Smedstad fullførte sitt hat trick i 1. omgang, mens Noah K. Apelseth brukte 63 minutter på å fullføre sine tre scoringer. Da ble også han tatt av banen for å bli spart til juniorkamp i dag. Skidar fikk medvind i 2. omgang og kom mer med i spillet, likevel klarte ikke laget å lure ballen i nota bak KIFs keeper Marius Kristiansen.

Kampens to siste scoringer kom ved Olivier Gisa og Haben Tikie. Det er nesten synd at det er serieopphold for Kragerø, for laget er virkelig på gang. KIF står bokført med tre strake seiere.

PS! Noah Apelseth er toppscorer i 6. divisjon med 14 fulltreffere på 10 kamper. Det er fire mål flere enn Kjetil Valla Gunnulfsen fra Åfoss.