Mandagens langoddsprogram byr på 1.divisjonsoppgjøret mellom Follo og Fredrikstad, to kamper fra norsk 3. divisjon og en rekke kamper fra lavere divisjoner i Sverige. I tillegg er det islandsk Superliga, irsk Premier Division, argentisnk Primera Division og U19-landskamper på menyen.

Follo-Fredrikstad B

Norsk 1. divisjon. Fredrikstad ligger på en skuffende niendeplass på tabellen, etter å kun ha sanket 13 poeng på 10 kamper. De sliter på bortebane, hvor de kun har vunnet én av fem kamper. Den eneste seieren på bortebane kom mot Vard i Haugesund.

Det er ikke bare sportslig tøffe tider i Fredrikstad, men også økonomisk. Økonomien i Østfold-klubben er skakkjørt.Som ikke det er nok, er hovedtrener Lars Bakkerud sykemeldt. Det samme er FFKs sportssjef Joacim Jonsson.

Håkon Wibe Lund og tidligere Brann-spiller Jan Tore Ophaug har midlertidig tatt over treneransvaret.

Det har vært full tenning på Fredrikstads treninger i forrige uke. Like før helgen kokte det over for flere spillere på treningsfeltet med harde taklinger. De trenger å ta med seg noe av det trøkket inn i kampen mot Follo.

For uten Henri Anier og Khalifa Jabbie som begge er på landslagsoppdrag for sine respektive land, stiller FFK med full tropp i kveldens oppgjør.

På de ni første kampene står Follo med to seiere, ett uavgjort og seks tap. De to kampene som har endt med tre poeng er henholdsvis hjemme mot Elverum (3-1) og borte mot Vard Haugesund. (2-1). De er uten tap i de tre siste oppgjørene sine, men laget ligger fortsatt på nest siste plass.

Den tidligere FFK-spissen Alexander Ruud Tveter står som toppscorer for Follo med sine tre scoringer.

Ifølge Østlandets Blad leverte de hvite og lyseblå årsbeste da de spilte 0-0 hjemme mot Bryne i forrige runde. Laget var klart best i banespillet, men slet med å få ballen i mål. Follo hadde flere fete sjanser, men klarte ikke å få ballen i mål.

Follo er det tredje dårligste hjemmelaget i 1. divisjon. Står med 1-1-2 så langt. Jeg tror dette kan bli jevnt, men Fredrikstad trenger tre poeng om de skal henge med lagene i toppen. Går for B til 1,87 i odds.

Her er vårt singeltips mandag 10. juni:

Follo-Fredrikstad 3,30 - 3,35 - 1,87 B

Totalt:

Innsatsnivå* (1-10): 6

Innsats: 150 kr

* Vi rangerer spilltipsene sine på en skala fra 1-10 slik at du kan selv vurdere hvor mye du vil satse. I vårt tilfelle øker vi innsatsen med 25 kroner pr. intervall.