Mye norsk cup på langoddsen i kveld, der handikapspillene er de mest interessante. Men det er også andre kamper på plakaten. Vi har også valgt et spill på kveldens semifinale i mesterligaen.

Øystese - Brann (3-0)

Dette er 2. runde i cupen. Brann gikk videre etter å ha slått Hovding hele 14-0. Øystese slo 2. divisjonslaget Arna-Bjørnar 3-2.

Hjemmelaget topper 3. divisjon avdeling 7 med tre strake seire, og ventes å være i toppen i divisjonen. I denne kampen mangler de imidlertid veteranen og tidligere brannkaptein Cato Guntveit. Habilitetsspørsmål er sjelden noe fotballen bruker for mye krefter på, men Guntveit er styremedlem i Brann samtidig som han er øystesespiller.

Brann har klatret opp til 4. plass i eliteserien. Det er spesielt på hjemmebane og framover på banen rødtrøyene har imponert, men de har faktisk spilt to kamper på rappen uten å slippe inn mål.

Brann mangler Markus Jonsson, Simen Wangberg og Kasper Skaanes til denne kampen. Dessuten spares Fredrik Haugen, Fredrik Nordkvelle, Hassan El Fakiri og Piotr Leciejewski. For spesielt to spillere, Bård Finne og Kristoffer Larsen, er kampen ekstra viktig. Dersom de skulle gjenta sitt spill fra oppgjøret mot Hovding, blir det vanskelig for Rune Skarsfjord å holde dem utenfor startoppstillingen mot Sogndal til helgen.

Grunnen til at vi tror Brann vinner med minst fire mål, er det offensive spillet. Det er her laget har sin store styrke denne sesongen, og selv om noen av de faste hviles vil Rune Skarsfjords mannskap fremdeles ha en lagoppstilling der noen av de angripende spillerne vil få de fleste norske fleste norske forsvar til å være på vakt.

Borteoddsen der Øystese gis tremålsledelse fra start av, er 2,05.

Barcelona - Bayern München

Mesterligaen menn, semifinale 2. kamp. Bayern München vant den første kampen 4-0.

Det kan synes avgjort allerede hvem som går videre til finalen, men man kan selvsagt aldri vite med Barcelona og Lionel Messi. Vi tror det blir for tøft å ta igjen en firemålsledelse, Husk at dersom Bayern scorer ett mål, må Barcelona score seks ganger. Så stor forskjell er det ikke på disse lagene at det er sannsynlig.

Vi er derimot sikre på at Barcelona vil forsøke å vise hjemmefansen at de ikke er så dårlige i virkeligheten som TV-bildene fra München kunne tyde på. Det var en kollektiv kollaps, der flere av de mest sentrale spillerne, særlig Messi, leverte langt under vanlig nivå.

Bayern München på sin side kommer ikke til å legge seg ned og gråte om de taper denne kampen med ett mål eller to. De er nok forberedt på et stormløp, men vet samtidig hvor viktig det er at de selv kan få ballen i noten ved et tilfelle.

Det er sjelden hjemmeoddsen på Barcelona-seier er så høy som 1,80

Innleveringsfrist: Onsdag 1/5 klokka 1755.
Øystese - Brann (3-0) 2,13 4,50 2,05 B
Barcelona - Bayern München 1,80 3,65 3,55 H
Samlet odds: 3,69
Innsatsnivå* (1-10): 4
Innsats: 100 kr

* Vi rangerer spilltipsene på en skala fra 1-10 slik at du kan selv vurdere hvor mye du vil satse. I vårt tilfelle øker vi innsatsen med 25 kroner pr. intervall.