Vi merker på oddsprogrammet at det begynner å nærme seg sesongslutt i Fotball-Europa. Dobbelen vår i dag er hentet fra norsk 2. divisjon og engelsk Premier League

Arna-Bjørnar - Arendal

Dette er 2. divisjon avd. 3, menn. Arna-Bjørnar er på 11. plass med tre poeng etter to kamper. FK Arendal har spilt like få kamper, men har ennå til gode å ta poeng.

Begge disse lagene er nyopprykkede, og er ventet å måtte kjempe for å holde plassen denne sesongen. Det er to lag som preges av unge spillere, som mangler erfaring på dette nivået.

For vertene fra Arna er dette den første hjemmekampen. De imponerte borte mot FK Fyllingsdalen sist, da de vant mot et av lagene som er ventet skal hevde seg høyt oppe på tabellen.

FK Arendal venter fremdeles på sin første scoring og har 0--7 i målforskjell etter to kamper.

Arna-Bjørnars kvinnelag skuffet med uavgjort mot et annet sørlandslag i helgen, men herrene bør ha vel så store muligheter til seier. Den første hjemmekampen i en ny divisjon betyr alltid litt ekstra. Arendal er et lag de må slå i jakten på fornyet kontrakt i divisjonen. Hjemmeoddsen er 1,85.

Wigan - Swansea

Engelsk Premier League. Wigan er det eneste av lagene under streken som har en mulighet til å holde seg. De har 35 poeng. Swansea er på 9. plass med 43 poeng, og er på trygg grunn.

Det er altså ingen tvil om at det er Wigan har mest å spille for i kveld. Sliteseiren borte mot West Bromwich Albion i helgen var viktig. De var dessuten uheldige som ikke slo Tottenham før der.

Dagens hengekamp kan føre Wigan opp på samme poengsum som Sunderland, Norwich og Newcastle, og de to sistnevnte vil bli forbigått på grunn av dårligere målforskjell.

Swansea har klappet noe sammen i det siste. Selv om de i teorien kan bli forbigått av laget de i kveld møter, som altså ligger under streken, vil ikke waliserne rykke ned på grunn av at det er så mange lag mellom.

De har derfor lite å spille for, bortsett fra at det er over to måneder siden forrige seier.

Vi tror de må vente til siste serierunde hjemme mot Fulham for å få en etterlengtet seier, for i kveld møter det et lag med en helt annen innstilling. Hjemmeoddsen er 1,67.

Spillestopp: 7/5 kl. 1825
Arna-Bjørnar - FK Arendal 1,85 3,95 2,60 H
Wigan - Swansea 1,67 3,35 3,95 H
Samlet odds: 3,09
Innsatsnivå* (1-10): 4
Innsats: 100 kr
* Vi rangerer spilltipsene sine på en skala fra 1-10 slik at du kan selv vurdere hvor mye du vil satse. I vårt tilfelle øker vi innsatsen med 25 kroner pr. intervall.