For en sjelden gangs skyld slår Norsk tipping til med konkurransedyktig odds. 2,55 på Real Madrid-seier hører til sjeldenhetene.

Lørdagens oddsprogram er rikholdig som vanlig på denne tiden av året.

Blant mange av de interessante oppgjørene, finner vi slaget i nord mellom Newcastle og Liverpool. Med Luis Suarez ute med karantene og med en rød sesong som er mer eller mindre er over, tror vi mest på hjemmelaget til denne kampen.

Oddsen Norsk tipping stiller med, skarve 2,50 på hjemmeseier, gjør derimot at vi holder oss unna. Snittet blant de internasjonale bookmakerne er over 2,90 på det samme spillet.

Da frister Madrid-derbyet mellom Atletico og Real lørdag kveld mye mer.

Atletico Madrid-Real Madrid

Real Madrid er virkelig et såret dyr. 4-1-tapet mot Dortmund og Jürgen Klopp er noe som garantert svir langt inn i sjelen til Real Madrid-trener Jose Mourinho.

Det Christiano Ronaldo og co viste i den kampen, var særdeles svakt. De ble rett og slett utspilt.

Real Madrid har vunnet ni siste oppgjørene mot rivalen Atletico Madrid! Man må tilbake til 1999, altså for 19 kamper siden, for å finne sist Atletico-seier. Til sammenligning vant Rosenborg cupfinalen mot Brann samme dag - så lenge siden er det faktisk.

Den elleville statistikken til tross. Dette blir på ingen måte en «walk over» for Ronaldo og co. Du kan aldri kimse av et lag med det fryktinngytende spissparet Falcao-Costa.

Atletico har hatt en veldig god sesong og lå lenge foran byrivalen.

Formen har derimot ebbet litt i andre halvdel av sesongen og Diego Simones menn ligger nå på 3. plass tre poeng bak Real. Den siste tiden har de derimot imponert. På de siste fem kampene står Atletico med 3-2-0 og har bare ett innsluppet mål på denne perioden.

Real Madrid må nok se seg slått av Barcelona i serien og prioriterer Champions League, selv om det også her ser vanskelig ut etter onsdagens fadese. Står med 3-0-2 på sine siste fem etter to tap i Champions League.

Real er desperat etter å slå tilbake. En storhet som dette kan simpelten ikke gå på to så skjebnesvangre og pinlige tap på en og samme uke.

Som sagt tror vi på en jevn affære på Vicente Calderon, men vi tror Real slår tilbake.

2,55 i borteodds er det uansett verdi i.

Dagens spill:

Atletico Madrid-Real Madrid

2,35 3,15 2,55 B

Vi satset 150 kroner.