Fredagens langoddsprogram tilbyr som vanlig full serierunde fra Ligue 2 i Frankrike, i tillegg er det flere kamper fra lavere divisjoner i norsk fotball.

Levante - Real Zaragoza B

Spansk, La Liga. Levante er i fritt fall på tabellen, men takket være en god høstsesong står de ikke i fare for å rykke ned. De ligger ni poeng foran Deportivo La Coruna med fire kamper igjen. Valencia-laget ligger på tolvteplass med 8-2-6 på eget gress denne sesongen. De har tapt fire av de fem siste kampene og spilt én uavgjort. Det kan virke som de har tatt sommerferie allerede. Hjemme på Estadio Ciudad de Valencia står de med 8-2-6.

Levante-trener Juan Ignacio Martinez må klare seg uten José Javier Barkero. I tillegg er Juanfran García, og Pedro López usikker til kveldens kamp.

Real Zaragoza har alt å spille for. De trenger poengene om de skal overleve i La Liga. Aragon-laget har hatt et grusomt 2013. De sto uten seier på de 15 første kampene i La Liga. De tok bare fem av 45 poeng, og det så ut til at det fire år lange oppholdet i La Liga ville stoppe denne sesongen. De hadde ikke vunnet en eneste kamp i dette kalenderåret før Mallorca ble slått 3-2 for to helger siden, og så fulgte de like godt opp med 3-0 over Rayo Vallecano forrige helg. Nå har de klatret over nedrykksstreken, men det er kun ett poeng ned til Deportivo La Coruna på nedrykk.

Real vil klatre opp til 15. plass med seier i kveld, men bortestatistikken er ikke bedre enn 4-2-11 denne sesongen, men i denne kampen tror jeg gjestenes enorme motivasjon og form avgjør.

Trener Manolo Jimenez har utrolig nok ikke fått fyken som trener for Real Zaragoza. Det kan være et lurt trekk av klubbledelsen. Zaragoza-spissen Helder Postiga mener de har spilt fantastisk angrepsfotball i de siste to kampene. De har skap drøssevis med sjanser og scoret seks mål. Postiga, som er toppscorer hos Zaragoza med tolv mål, har kun scoret ett mål ipå de to siste kampene, men vært involvert flere.

Zaragoza mangler Cristian Sapunaru og José María Movilla som begge er suspendert. Førstnevnte vil bli savnet på midtbanen. Dessuten er Edu Oriol, Javier Álamoog Franco Zuculini skadet. Det er foreløpig usikkert om Ivan Obradovic blir klar til kveldens kamp.

Jeg har tro på Zaragoza. 2.35 på borteseier er ikke veldig bra, men jeg synes likevel det er vedt å plassere noen kroner på borteseier her. B.

Her er vårt singeltips fredag 10. mai:

Levante - Real Zaragoza 2,55 - 3,15 - 2,35 B

Total odds: 2,35

Innsatsnivå* (1-10): 6

Innsats: 150 kr

* Vi rangerer spilltipsene sine på en skala fra 1-10 slik at du kan selv vurdere hvor mye du vil satse. I vårt tilfelle øker vi innsatsen med 25 kroner pr. intervall.