Dagens oddsprogram byr på mye ymse, men høydepunktene er spennende semifinaler i Europaligaen.

Basel-Chelsea H

Første semifinale i Europaligaen.

Basel har skapt et helvete for engelske lag de siste årene. I kvartfinalen var det Tottenham som fikk gjennomgå. Til slutt vant Basel med knappest mulig margin etter straffesparkkonkurranse, men da hadde Tottenham hengt i tauene i to ganger 90 minutter.

Året før var det Manchester United som måtte gi tapt for den sveitiske overmakten. Tidligere har også Liverpool gått på sviende nederlag mot Basel - men det var riktignok på tiden da dagens trener Murat Yakin ruvet i midtforsvaret.

Denne gangen er det Chelsea som skal få unngjelde.

Chelsea har spilt nærmere 60 kamper denne sesongen. Det betyr at viktige spillere som Ramirez, Mata og Hazard har spilt i overkant mange kamper. Rafa Benitez er en luring, og er det noe han kan, så er det europacupspill. Har vunnet både UEFA-cupen og Mesterligaen tidligere.

Chelsea har variert i Europa denne sesongen. I sluttspillet i Europaligaen har Chelsea tapt borte mot Steaua Bucuresti og Rubin Kazan, mens London-laget vant i Praha. I gruppespillet i Mesterligaen tapte de to av tre bortekamper.

Med andre ord skremmer Chelsea ingen på tokt ute i Europa.

Hva så med Basel hjemme på St. Jacob-Park i Europaligen? På seks kamper er Murat Yakin og co ubeseiret med statistikken 4-2-0.

Det meldes ikke om de store fraværende for noen av lagene. Cole og Cahill er tilbake i troppen, men Demba Ba er som kjent utilgjengelig i Europa. Basel leder den svetiske Superligaen og har tilnærmet skadefri tropp.

Bør vinne denne om de skal ha mulighet til avansement og går nok ut i hundre. Chelsea går nok for et uavgjortresultat og vil ligge kynisk tilbake og satse på kontringer.

Vi tror Basel nok en gang plager vettet av engelsek laget, og sikrer seg et forsprang til oppgjøret på Stamford Bridge.

2,65 på hjemmeodds er svakt levert fra Norsk tipping sammenlignet med de fleste av de internasjonale bookmakerne. Er likevel høyt nok til at vi avser hundre korner til denne kampen på en ellers svak oddsdag.

Her er dagens spill:

Basel-Chelsea 2,65 3,25 2,35 H

Vi satset 100 kroner.