Håper det var noen som fulgte gårsdagens oddsanbefaling. Singeltipset vårt på Fredrikstad gikk inn med gevinst. 150 kroner i innsats ga 280 kroner på kontoen.

Tirsdagens langoddsprogram byr blant annet på VM-kvalifiseringskamper og privatlandskamper. I dag smeller vi til med både et dobbelttips og et singeltips.

Begge tipsene er høyoddsere, så vi er forsiktige med innsatsen.

Irak – Japan U

VM-kvalifisering, Asia. Runde 3 - Gruppe B. Irak tapte 0-1 mot Oman i forrige VM-kvalikkamp, men de har fortsatt mulighet til å kvalifisere seg for VM i Brasil. Men da må de vinne mot Japan. Kun seier er godt nok. Denne kampen spilles i Doha på grunn av den spente situasjonen i Irak.

Så langt har de ikke imponert noen i den asiatiske VM-kvalifiseringen. De står med 1-2-4 så langt og 4-6 I målforskjell. Målforskjellen vitner om et defensivt sterkt lag. Det kan i alle fall gi dem ett poeng.

Irak møter et japansk lag som ikke må vinne. Japan har allerede vunnet gruppen og tenker trolig på kampen mot Brasil i Confederations Cup som starter 15. juni.

Mannen som scoret utligningsmålet mot Australia i forrige kamp, Keisuke Honda, er sannsynligvis ikke med i denne kampen. .

Disse to lagene møttes i Japan i September. Den gangen endte kampen mot 1-0-seier til Japan.

The Samurai Blues , som det japanske laget kalles, får en vanskelig oppgave i den glohete solsteken i Qatar. Husk Japan trenger ikke å vinne. Synes U til 3,05 i odds virker som er godt spill.

Falkenberg - GIF Sundsvall B

Svensk, Superettan. Toppkamp på nest øverste nivå i Sverige mellom to lag som viser fin form. Falkenberg ligger på annenplass med 23 poeng, tre poeng bak topplaget Örebro.

FFFs målvakt Jesper Hansen er tilbake i troppen. Johannes Vall, Emil Jensen, Daniel Johansson og Niklas Johansson samt langtidsskadde Zlatan Krizanovic er utilgjengelige til denne kampen. Niclas Eliasson spiller heller ikke mot Sundsvall siden han er på reise med det svenske U18-landslaget.

Trener Hasse Eklund mener kveldens motstander vil være blant de tre øverste lagene når sesongregnskapet skal gjøres opp i høst. Derfor blir denne kampen svært viktig om det unge Falkenberg-laget har tenkt å henge med i toppen.

FFF har tapt de tre siste hjemmekampene mot GIF Sundsvall. Det er på tide med revansj for laget fra den svenske vestkysten. De kan ha en fordel av at kampen spilles på naturgress.

Det er alltid en omstilling å skifte underlag, og Sundsvall er som kjent veldig sterke på kunstgresset hjemme i Sundsvall.

GIF Sundsvall innehar tredjeplassen på tabellen med 20 poeng. De vil kunne gå forbi Falkenberg på tabellen med seier i kveld. De reiste med fly til Göteborg mandag.

GIF Sundsvall har med seg denne troppen til kampen mot Falkenberg: Oscar Berglund, Stefan Ålander, Jon Gudni Fjoluson, Daniel Sliper, Kevin Walker, Johan Eklund, Ari Skúlason, Pa Diba, Robert Lundström, Simon Helg, Robbin Sellin, Adam Chennoufi, Eric Larsson, Marcus Danielsson, Nicklas Maripuu, Jonathan Malmberg.

To spillere slutter seg til troppen på hotellet i Göteborg . Det er Joakim Nilsson og Dennis Olsson, som begge har vært i Østerrike med U19-landslaget. Tilbake etter landslagsspill er også Ari Skúlason.

Sundsvall har kun tapt for serieleder Örebro på bortebane denne sesongen. Bortestatistikken viser 3-1-1 og 7-3 i målforskjell. De er sammen med Hammarby det laget som har sluppet inn færrest baklengsmål på bortebane denne sesongen. Jeg tror på en jevn kamp i den svenske badebyen, men mener Sundsvall skal være det beste laget. Holder en knapp på Sundsvall-seier til 2,70 i odds.

Her er vårt dobbelttips tirsdag 11. juni:

Irak – Japan 3,00 – 3,05 – 2,05 U

Falkenberg - GIF Sundsvall 2,10 – 3,05 – 2,70 B

Total odds: 8,23

 

Norge - Italia H

EM, U21. De norske ungguttene spilte fantastisk i 3-1-seieren mot England. De engelske stjernene overrumplet av den aggressive norske spillestilen.

Italia slo vertsnasjonen Israel hele 4-0, og de er allerede klar for semifinalen før kampen mot Norge.

Norge kan fortsatt ryke ut av mesterskapet hvis Israel vinner en storseier mot England, men det er nok lite sannsynlig.

Den talentfulle og offensive midtbanespilleren Lorenzo Insigne står over kampen mot Norge.

Uavgjort vil være et godt resultat for begge lagene, men jeg tviler på at lagene går på banen med det i tankene. Jeg er sikker på at begge vil vinne denne kampen.

Norge blir gruppevinner med seier, og det er ikke helt ubetydelig. Gruppevinneren vil trolig slippe å møte mesterskapsfavoritt Spania i semifinalen, men Spania møter Nederland etter at Norges kamp er ferdigspilt. Dermed kan ingen av lagene spille på dét.

Ut fra resultatene så langt i mesterskapet, så er dette en åpen kamp. Jeg tror at Norge har en god mulighet til å vinne mot italienske stjerner som Verrati (PSG), Borini (Liverpool) og Gabbialdini (Bologna). 3,50 i odds for norsk seier er verdt å prøve.

Her er vårt singeltips tirsdag 11. juni:

Norge - Italia 3,50 - 3,10 - 1,85 H

Total odds: 3,50