SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Ronaldo og Juventus er banker på midtukekupongen

Juventus og Cristiano Ronaldo klarte ikke å slå nyopprykkede Lecce i forrige serierunde, men på hjemmebane har de vunnet alle fire kampene sine. Vi tror de tar sin femte seier i kveld.

Juventus og Cristiano Ronaldo klarte ikke å slå nyopprykkede Lecce i forrige serierunde, men på hjemmebane har de vunnet alle fire kampene sine. Vi tror de tar sin femte seier i kveld. Foto:

Juventus og Ronaldo klarte bare 1-1 borte mot nyopprykkede Leccei helgen. Vi tror de kommer tilbake på vinnersporet onsdag.

DEL
Spillsenterets øvrige onsdagsmeny:
Midtukekupongen: Ronaldo og Juventus er banker på midtukekupongen
Oddstips cupen: Viking skal til cupfinale

Ukens midtukekupong består av NM-semifinalen mellom Viking og Ranheim, tre kamper fra åttedelsfinalene i den engelske ligacupen, tre kamper fra midtrukerunden i La Liga og avsluttes med fem kamper fra midtukerunden i Serie A. Bonuspotten vokser og er på ca 2,1 mill kr. Innleveringsfristen er onsdag kl 19.55. Under kampanalysene finner du våre spilleforslag på hhv 96-rekker og 432-rekker.

NB! Onsdag er det ca. 70 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Her kan du levere kupongen!

1. Viking - Ranheim

Som vi meldte i vårt oddstips på Kristiansund hjemme mot Viking i Eliteserien søndag, så lå det i kortene at Bjarne Berntsen ville ha fokus på denne semifinalen. Viking-trener Berntsen "holdt ord" og gjorde ni endringer i startelleveren i forhold til hjemmekampen mot Tromsø forrige søndag og Viking endte som ventet opp med å tape i Kristiansund. Tok seg til semifinale etter å ha slått Aalesund ut etter straffesparkkonkurranse på Color Line i kvartfinalen. Viking har sett bunnsolide ut på SR-Bank Arena de siste månedene og står med 5-1-0 på sine seks siste hjemmekamper i serien.

Ranheim tok seg til semifinale etter å ha eliminert 2. divisjonslaget Fram Larvik med komfortable 3-0 i kvartfinalen. I serien går det tyngre selv om laget fikk en opptur med 4-1 seier hjemme mot Odd i nest siste serierunde. Søndag ble det 2-4 tap borte mot Tromsø og Ranheim er tilbake på jumboplassen i Eliteserien fire serierunder før slutt. Totalt 3-4-6 på bortebane.

Det endte 2-2 i tilsvarende seriekamp i Stavanger 25. august, men Viking må innfinne seg med et klart favorittstempel i denne semifinalen og vi markerer kun for hjemmeseier. H.

Klikk her for levere din tippekupong

2. Liverpool - Arsenal

Åttedelsfinale i ligacupen og vær du sikker på at begge lagene komme til å rotere kraftig på sine lag. Liverpool røk faktisk ut i 3. runde både i Ligacupen og FA-cupen forrige sesong. I ligacupen med 1-2 tap hjemme mot Chelsea, mens det ble 1-2 tap borte for Wolverhampton i FA-cupen. Tredjekeeper Caoimhin Kelleher stod i mål i 3. rundekampen mot Milton Keynes Dons og er forventet å få muligheten også i kveld. Spillere som Alex Oxlade-Chamberlain, Naby Keita, Adam Lallana og Joe Gomez er også blant dem som trolig får sjansen fra start.

Arsenal på sin side røk ut i kvartfinalen etter 0-2 tap hjemme mot Tottenham og var tapende finalist i 2017/18-sesongen. I og med at laget allerede er tolv poeng bak serieleder Liverpool i Premier League, og at manager Unai Emery alltid prioriterer cupene med sine lag, er det ikke sikkert Arsenal roterer like mye på sitt lag onsdag. Kaptein Granit Zhaka pådro seg hjemmepublikummets vrede i kampen mot Palace søndag og er utelatt fra kveldens tropp. Pierre-Emerick Aubameyang er blant spillerne som kommer til å bli hvilt i kveld. Rob Holding, Hector Bellerin, Saed Kolasinac, Lucas Torreira, Bukayo Saka og Gabriel Martinelli er blant dem som er ventet å få sjansen fra start.

Liverpool tapte altså 1-2 i 3. rundekampen hjemme mot Chelsea forrige sesong og selv om de er enestående sterke på Anfield i Premier League, er ligacup noe helt annet. Vi spiller HU på 96-rekkeren og HUB på 432-rekkeren.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

3. Aston Villa - Wolverhampton

Aston Villa holdt stand til pause borte mot Manchester City lørdag, men endte opp med å tape 0-3. Det var lagets fjerde bortetap av fem mulige. Nyopprykkede Aston Villa har ikke overraskende klart seg mye bedre hjemme på Villa Park der status er 2-1-1 på de fem første. Ligger på 15. plass med 11 poeng. Hjemmekamp mot Liverpool i PL lørdag, men en kvartfinale i ligacupen skal jo normalt motivere. Tok seg enkelt av et B-preget Brighton i 3. runde og vant 3-1 borte da. Midtbanemotoren Jack Grealish pådro seg en smell mot City i helgens ligakamp og er ikke med i kveld.

Wolverhampton har hatt et tøft kampprogram denne høsten og er som kjent med i gruppespillet i Europa League og det har nok kostet noen poeng i Premier League. 1-1 borte mot Newcastle søndag og Wolves ligger på 12. plass med 12 poeng. Manager Nuno Espirito Santo sendte et B-preget lag på banen i hjemmekampen mot Reading i 3. runde. Den kampen endte 1-1 og Wolves tok seg åttedelsfinale via straffesparkkonkurranse.

Aston Villa bør kjenne sin besøkelsestid onsdag og vi blir overrasket om Wolverhampton vinner denne og Villa blir en våre sikre. H.

4. Chelsea - Manchester United

Godtgående Chelsea fortsetter å begeistre i Premier League og tok en flott 4-2 seier i den vanskelig bortekampen mot Burnley lørdag. Det var lagets fjerde strake seier etter det litt ufortjente 1-2 tapet hjemme mot Liverpool. Tok seg helt til finalen i Ligacupen forrige sesong, men tapte da straffesparkkonkurransen mot Manchester City. Slo blant annet ut Liverpool på Anfield i 3. runde på sin vei til finalen. Frank Lampard kommer garantert til å rotere på sitt lag onsdag. Og spillere som Michy Batshuayi, Oliver Giroud og Pedro er blant dem som trolig får sjansen, og Willy Caballero blir nok keeper. N'Golo Kante og Antonio Rudiger er begge skadet.

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United med to borteseire forrige uke og det gjorde nok godt. 1-0 mot Partizan Beograd i Europa League og 3-1 seier mot Norwich i Premier League søndag. Solskjær må fortsatt klare seg uten Paul Pogba og flere andre, så får vi se hvilken tilnærming har har til denne åttedelsfinalen. Axel Tuanzebe, Luke Shaw, Diego Dalot, Nemanja Matic er uansett ikke med i troppen i tillegg til nevnte Pogba.

Chelsea er klare favoritter i kveld og vi tror ikke Manchester United tar sin tredje strake borteseier. HU.

5. Athletic Bilbao - Espanyol

De tre neste kampene på midtukekupongen er alle hentet fra midtukerunden i La Liga. Etter å ha innledet sesongen med en bejublet 1-0 seier hjemme mot Barcelona og vært ubeseiret på de seks første seriekampene (3-3-0), har motgangen meldt seg for Athletic Bilbao som kun har maktet ett poeng på de fire siste seriekampene. Baskerlaget er dermed falt til 10. plass på tabellen. Men har levert flotte 3-1-1 hjemme. Det er få skadeproblemer for hjemmelaget.

Espanyol har hatt en meget svak start på sesongen, spesielt på hjemmebane der laget kun har scoret ett mål og tapte samtlige fem kamper. På bortebane har det gått mye bedre og søndag kom sesongens andre seier, da det ble 1-0 mot Levante. Totalt står Espanyol med 2-2-1 på bortebane. Ligger likevel nest sist med sine åtte poeng. Jonathan Calleri og Pablo Piatti er fortsatt ute med skader.

3-3-3 på de ni siste tilsvarende i Bilbao og 1-1 i tilsvarende oppgjør forrige sesong. HU.

6. Real Betis - Celta Vigo

Det var store forventninger til Betis foran sesongen og Lyons stjernespiss Nabil Fekir var blant dem som ble handlet inn. Men suksess har det ikke blitt og spesielt på bortebane, har det gått dårlig for Betis. 0-1 tapet borte mot Granada søndag var lagets fjerde av fem mulige bortetap denne sesongen, det eneste bortepoenget er tatt mot Osasuna. Det har gått noe bedre hjemme i Sevilla med 2-2-1. Faktisk ligger Betis under streken og tredje sist med kun ni poeng på de ti første seriekampene. William Carvalho er fremdeles ute med skade.

Det har ikke gått noe bedre for Celta Vigo som i likhet med Betis står med ni poeng etter de ti første serierundene. Søndag ble det 0-1 tap hjemme mot Real Sociedad, i den kampen ble Pape Cheikh utvist snaue halvtimen før slutt, han soner følgelig karantene onsdag. Til tross for at Celta kun har scoret ett mål på fire bortekamper, har laget klart to poengdelinger på reise og de kom mot sterke lag som Sevilla (1-1) og Atletico Madrid (0-0) tidlig i sesongen.

Pussige 2-5-1 på de åtte siste tilsvarende i Sevilla. Vi gir uansett Real Betis full tillit i kveld. H.

Klikk her for levere din tippekupong

7. Real Madrid - Leganes

Etter 5-3-0 på de åtte første seriekampene, gikk Real Madrid på sesongens første nederlag borte mot Mallorca forrige helg. El Clasico-kampen borte mot Barcelona var oppsatt sist helg, men ble utsatt grunnet urolighetene i Barcelona. Real Madrid er på 5. plass før midtukerunden, med to poeng opp til den meget overraskende serielederen Granada. 3-1-0 på fire spilte hjemmekamper på Santiago Bernabeu. Alvaro Odriozola ble utvist mot Mallorca og soner karantene, Marco Asensio er fortsatt ute med skade. Også Gareth Bale er uaktuell i onsdagens hjemmekamp.

Tabelljumbo Leganes med sesongens første seier da Mallorca ble slått 1-0 hjemme lørdag. Sju av de ni første ble tapt og totalt har ikke Leganes mer enn fem poeng. Borte er det blitt ett poeng på fire kamper.

Tre strake hjemmeseire i de tre siste tilsvarende og normalt blir det hjemmeseier igjen. H.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

8. Juventus - Genoa

De fem siste kampene på ukens midtukekupong er alle hentet fra midtukerunden i Serie A.

Til tross for at Juventus måtte nøye seg med 1-1 borte mot Lecce lørdag beholdt de ledelsen i Serie A, ettersom Inter på 2. plass også spilte uavgjort i helgen. Juve er ubeseiret hittil med 7-2-0 totalt og verd å merke seg er at seks av sju seire er tatt med ett mål. I klassiske Juventus-stil. Full pott med fire serie på fire hjemmekamper. Chiellini, Ramsey og Pjanic er ute med skader.

Strålende start for Thiago Motta som ny manager i Genoa. Han fikk se sitt lag vinne 3-1 hjemme over Brescia i sin managerdebut. Det sendte Genoa opp på sikker plass før midtukerunden, men de ligger fjerde sist og kun ett poeng over streken med sine åtte poeng. Borte er det blitt 15 baklengs på fire spilte og kun ett poeng. Motta må klare uten tre-fire spillere.

11-3-0 på de 14 siste tilsvarende i Torino, men Genoa fikk faktisk med seg ett poeng forrige sesong (den kampen ble forøvrig spilt 20. oktober 2018). Juventus blir blant midtukekupongens aller største favoritter og blir også en våre sikre. H.

9. Cagliari - Bologna

To lag som har hatt en flott seriestart. Cagliari er helt oppe på 7. plass. Innledet sesongen med to strake hjemmetap, men står med 4-3-0 på sine sju siste og har totalt 15 poeng. Men har ikke bedre enn 2-1-2 hjemme og seirene mot svakt plasserte Genoa og Spal, mens det kun ble 1-1 mot også svakt plasserte Verona. Spissen Leonardo Pavoletti er fremdeles ute med skade, mens velkjente Radja Nainggolan har gitt midtbanen et kraftig løft.

Bologna med 3-3-3 flyt hittil og totalt 12 poeng. Vant som ventet hjemmekampen mot Sampdoria der 37 år gamle Rodrigo Palacio scoret ett av målene. Men han er usikker til onsdagens kamp. Ga Juventus kamp helt inn i forrige bortekamp, men måtte nøye seg med ett hederlig 1-2 tap og Bologna har ikke bedre enn 1-2-2 på bortebane.

1-2-0 på de tre siste tilsvarende. Vi tror klart minst på borteseier. HU.

10. Udinese - Roma

Etter en ganske ok start på sesongen, fikk Udinese juling så det holdt i søndagens bortekamp mot Atalanta. Fikk forsvarsspilleren Opoku utvist etter 32 minutter og det gjør man ikke ustraffet mot Serie A's mestscorende lag og Atalanta ga seg ikke før det stod 7-1. Kun ett poeng er det blitt på bortebane for Udinese, men hjemme i Udine er det blitt tre seire på fem kamper. Ligger på 13. plass med 10 poeng. Bortsett fra suspenderte Opoku er det veldig få fravær for Udinese.

Etter to strake poengdelinger var Roma tilbake på vinnersporet med 2-1 seier hjemme over Milan søndag. Kun ett tap er det blitt på de ni første seriekampene, men hele fire poengdelinger. Ligger på 5. plass med 16 poeng og er ubeseiret på fire spilte bortekamper (2-2-0). Cristante, Kalinic og Mkhitaryan er blant spillerne som er ute med skader.

Etter fem strake borteseire, vant Udinese 1-0 i tilsvarende kamp forrige sesong. Vi spiller HUB både på 96-rekkeren og på 432-rekkeren.

11. Lazio - Torino

Etter to strake poengdelinger, tok Lazio en sterk borteseier mot Fiorentina søndag da Serie A's toppscorer Ciro Immobile scoret seiersmålet ett minutt før full tid. Immobile har faktisk stått for 10 av Lazios 18 seriemål denne sesongen. Lazio tok seg opp på 6. plass med helgens seier og har totalt 15 poeng. Ubeseiret hjemme på Stadio Olimpico med 2-2-0. Forsvarsspilleren Denis Vavro soner karantene for rødt kort, men slovaken har ikke startet en kamp for Lazio. Det er det eneste fraværet for hjemmelaget.

Litt skuffende start for Torino som står med 11 poeng etter rekken 3-2-4 på sine ni første seriekamper. I helgen ble det 1-1 hjemme mot Cagliari. Innledet på bortebane med å slå sterke Atalanta 3-2, men de tre neste bortekampene er alle tapt. Forsvarspilleren Kevin Bonifazi er eneste spiller ute med skade.

4-5-1 på de ti siste tilsvarende i Roma. HU.

Klikk her for levere din tippekupong

12. Sassuolo - Fiorentina

Etter tre strake serietap slo hjemmelaget tilbake med en litt overraskende 1-0 seier borte mot Verona fredag kveld. Ligger på 14. plass med ni poeng og har vunnet 4-1 mot Sampdoria og 3-0 hjemme mot Spal, mens det er blitt hjemmetap mot Atalanta (1-4) og Inter (3-4). Midtbanespilleren Magnaelli soner karantene og har ellers noen forsvarspillere ute med skade.

Fiorentina med en brukbar start på sesongen og totalt 3-3-3, men måtte tåle 1-2 tap hjemme mot Lazio i helgen. Ligger på 9. plass med 12 poeng. Anstendige 1-2-1 på fire bortekamper. Velkjente Franck Ribery er ute med karantene onsdag, det samme gjelder for Luca Ranieri. Forsvarsspilleren Martin Caceres er ute med skade (startet i sju av seriekampene), det samme gjelder for forsvarskollega Pol Lirola som har startet samtlige ni seriekamper for Fiorentina.

1-3-0 på de fire siste tilsvarende, bortelaget må unnvære tre av startspillerne mot Lazio. H på 96-rekkeren og HUB på 432-rekkeren.

96-rekker:

1. Viking — Ranheim H

2. Liverpool — Arsenal HU

3. Aston Villa — Wolverhampton H

4. Chelsea — Manchester United HU

5. Athletic Bilbao — Espanyol HU

6. Real Betis — Celta Vigo H

7. Real Madrid — CD Leganes H

8. Juventus — Genoa H

9. Cagliari — Bologna HU

10. Udinese — Roma HUB

11. Lazio — Torino HU

12. Sassuolo — Fiorentina H

432-rekker:

1. Viking — Ranheim H

2. Liverpool — Arsenal HUB

3. Aston Villa — Wolverhampton H

4. Chelsea — Manchester United HU

5. Athletic Bilbao — Espanyol HU

6. Real Betis — Celta Vigo H

7. Real Madrid — CD Leganes H

8. Juventus — Genoa H

9. Cagliari — Bologna HU

10. Udinese — Roma HUB

11. Lazio — Torino HU

12. Sassuolo — Fiorentina HUB

Klikk her for levere din tippekupong