SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Manchester United får trøbbel borte mot Chelsea

Manchester United-spillerne jubler etter at Scott McTominay (midten) scoret 1-0-målet mot Arsenal på Old Trafford. (AP Photo/Dave Thompson)

Manchester United-spillerne jubler etter at Scott McTominay (midten) scoret 1-0-målet mot Arsenal på Old Trafford. (AP Photo/Dave Thompson) Foto:

Av

Manchester United har tatt to strake borteseire, men kveldens åttedelsfinale borte mot Chelsea ser vanskelig ut.

DEL
Spillsenterets øvrige onsdagsmeny:
Oddstips ligacupen: Manchester United får trøbbel borte mot Chelsea
Oddstips cupen: Viking skal til cupfinale

Eurojackpot: Harald fra Bergen ble Eurojackpot-millionær

Det er et herlig langoddsprogram vi har foran oss onsdag og veldig innholdsrikt. Det er semifinale i cupen mellom Viking og Ranheim, mens både Liverpool og Manchester United skal i aksjon i åttedelsfinaler i den engelske Ligacupen. Det er midtukerunder i både La Liga og Serie A og Martin Ødegårds Real Sociedad er blant lagene som skal i aksjon i kveld. I Tyskland og Frankrike spilles det cup denne midtuken og her hjemme er det kamper i både Eliteserien for menn og kvinner i håndball. På hockeyfronten er det et par kamper i 1. divisjon og full serierunde i Hockeyallsvenskan.

NB! Onsdag er det ca. 70 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Her kan du levere kupongen!

Chelsea - Manchester United pause/fulltid dobbel U/H (spillestopp kl 21.00)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Godtgående Chelsea fortsetter å begeistre i Premier League og tok en flott 4-2 seier i den vanskelig bortekampen mot Burnley lørdag. Det var lagets fjerde strake seier etter det litt ufortjente 1-2 tapet hjemme mot Liverpool. Tok seg helt til finalen i Ligacupen forrige sesong, men tapte da straffesparkkonkurransen mot Manchester City. Slo blant annet ut Liverpool på Anfield i 3. runde på sin vei til finalen. Frank Lampard kommer garantert til å rotere på sitt lag onsdag. Og spillere som Michy Batshuayi, Oliver Giroud og Pedro er blant dem som trolig får sjansen, og Willy Caballero blir nok keeper. N'Golo Kante og Antonio Rudiger er begge skadet.

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United med to borteseire forrige uke og det gjorde nok godt. 1-0 mot Partizan Beograd i Europa League og 3-1 seier mot Norwich i Premier League søndag. Solskjær må fortsatt klare seg uten Paul Pogba og flere andre, så får vi se hvilken tilnærming har har til denne åttedelsfinalen. Axel Tuanzebe, Luke Shaw, Diego Dalot, Nemanja Matic er uansett ikke med i troppen i tillegg til nevnte Pogba.

Chelsea er klare favoritter i kvel, uten at 1,90 på hjemmeseier frembringer den store entusiasmen. Det har stått uavgjort til pause i Chelseas to siste hjemmekamper i Premier League, i begge disse har Chelsea avgjort i 2. omgang. I tillegg er det uvisst hvilke startoppstillinger både Chelsea og Manchester United kommer med i kveld. Men det er ikke noe råtips at det står uavgjort til pause og at Chelsea avgjør i 2. omgang. Pause/fulltiddobbelen U/H betales med spenstige 4,25 i odds og blir vårt utvalgte spill på Stamford Bridge i kveld.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset