SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Viking skal til Ullevaal

Vikings Runar Hove (t.v), Ylldren Ibrahimaj og målscorer Johnny Furdal feirer etter 4-1 scoringen mot Mjøndalen. 
Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix

Vikings Runar Hove (t.v), Ylldren Ibrahimaj og målscorer Johnny Furdal feirer etter 4-1 scoringen mot Mjøndalen. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix Foto:

Av

Viking har semifinalekamp hjemme mot Ranheim onsdag. Hjemmesterke Kristiansund venter i Eliteserien i kveld.

DEL
Spillsenterets øvrige søndagsmeny:
Oddstips Eliteserien: Viking skal til Ullevaal
Oddstips Eliteserien: Stabæk spilles herlig odds

En vidunderlig fotballsøndag står foran oss og det er et meget rikholdig langoddsprogram som venter. Liverpool - Tottenham og Norwich - Manchester United er blant godbitene fra Premier League og her hjemme er det seks kamper i Eliteserien med storkampen Rosenborg - Molde som det sportslige høydepunktet. I OBOS-ligaen skal det spilles sju kamper og ellers er det interessante kamper i både La Liga, Serie A, Bundesliga og Ligue 1.

NB! Onsdag er det ca. 70 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Her kan du levere kupongen!


Kristiansund - Viking H 2,15 (spillestopp kl 17.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!

Kristiansund løftet seg som ventet etter "katastrofetapet" borte mot Tromsø nest sist der de rø 0-5. Kom tilbake både fra 0-1 og 1-2 hjemme mot Rosenborg til 2-2 og det det mildt sagt fortjent. Ligger på en flott 7. plass i Eliteserien med 35 poeng og har solide 6-4-2 på hjemmebane.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Viking gjør en kanonsesong og førstkommende onsdag har laget hjemmekamp mot Ranheim i semifinalen i cupen. Ligger på en sterk 5. plass i serien og Bjarne Berntsen vurderer garantert onsdagens semifinale som viktigere enn denne bortekampen og vil vil helt sikkert rotere litt på sitt lag. Viking med moderate 3-4-5 på bortebane. Amidou Diop er tilbake etter karantene.

Kristiansund har vist seg meget sterke på hjemmebane også denne sesongen og Bjarne Berntsen har garantert et visst fokus på onsdagens semifinale hjemme mot Ranheim. 2,15 på hjemmeseier er slett ikke verst odds og spilles.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!