SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Vi tror City vinner ligaen

Manchester City's Sergio Aguero, center, and Manchester City's Bernardo Silva, right, celebrate at the end of the English Premier League soccer match between Manchester United and Manchester City at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Wednesday April 24, 2019. Manchester City won 2-0. (AP Photo/Jon Super)

Manchester City's Sergio Aguero, center, and Manchester City's Bernardo Silva, right, celebrate at the end of the English Premier League soccer match between Manchester United and Manchester City at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Wednesday April 24, 2019. Manchester City won 2-0. (AP Photo/Jon Super) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Manchester City styrer alt i sesongens siste serierunde. Vi tror de vinner Premier League.

DEL

Oddstips (Siste) Spillsenterets øvrige søndagsmeny:

Oddssingel Premier League: Liverpool gjør jobben sin

Oddssingel Premier League: Manchester City tåler presset

Oddssingel Eliteserien: Ranheim kan overraske mot Vålerenga

Oddssingel Eliteserien: Vanskelig bortekamp for Brann

Søndagskupongen: Molde er klink på søndagskupongen

Lotto: Åtte nye Lotto-millionærer på lørdag

Joker: Laksevåg-mann vant to millioner kroner

V75 Charlottenlund: V75-søndag med Copenhagen Cup

V64 Göteborg: Fantastisk V64-jackpotomgang på galoppen

For en fotball-søndag vi har foran oss! Søndag spilles siste serierunden i Premier League. Nå skal det avgjøres. Hvem vinner ligaen? Manchester City eller Liverpool? Det ligger an til bli en skikkelig rysare. I tillegg er det full serierunde både i Eliteserien og 1. divisjon her hjemme. Ellers spilles siste serierunden i 2. Bundesliga, hvor tre klubber kjemper om den siste direkte opprykksplassen til 1. Bundesliga. Og det er også nest siste serierunden i La Liga, hvor det fortsatt er spenning både i kampen om den siste Champions League-plassen og hvem som rykker ned.

NB! 68 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Brighton & Hove Albion – Manchester City (Pause/fulltid dobbel) -U/B – 3,75 i odds (spillestopp kl. 1555)

Klikk her for å levere dette spillet

For et dramatisk avslutning vi får på Premier League denne sesongen. Det er kun ett poeng som skiller Manchester City og Liverpool på de to øverste plassene, og søndag ettermiddag vil alle fotballinteressertes øyne være rettet mot Anfield og Amex Stadium.

Brighton er klar for en ny sesong i Premier League etter at Cardiff tapte hjemmekampen mot Crystal Palace forrige helg. Laget fra den engelske sørkysten har således ingenting å spille for her.

Det tror jeg de være veldig fornøyd med, for formen har vært fryktelig svak. Før hjemmekampen mot City står de med åtte kamper på rad uten seier. Fasiten viser tre tap og fem tap. Mirakler har skjedd i fotballhistorien før, men jeg tror ikke lille Brighton vinner mot City.

Det er mulig Brighton kan holde Manchester City til uavgjort en stund. Ja, kanskje til og med helt til pause. Derfor tror jeg Liverpool vil være ligaleder en eller annen gang i løpet kampen, men de fleste med meg tror City topper tabellen når det er spilt 90 minutter. Jeg klarer ikke å finne fornuftige argumenter for at de skal snuble i Brighton.

Pep Guardiola sine menn har tross alt vunnet 13 ligakamper på rad. Kan Brighton skape trøbbel for Manchester City? Neppe! Det hele handler om City spiller på sitt toppnivå. Hvis de gjør det, så vinner de lett. Selv om Liverpool scorer tidlig på Anfield, så tror jeg ikke de lyseblå fra Manchester vil la seg affisere av det.

Presset har City-spillerne taklet denne sesongen, så det tror jeg ikke kommer til å ha noe å si. Spørsmålet er bare når City setter inn støtet.

Kevin De Bruyne er friskmeldt og kan bidra i sesongens siste kamp.

Fernandinho er fortsatt ute med en kneskade og er også usikker til FA-cupfinalen, mens Benjamin Mendy og Claudio Bravo er også på Pep Guardiolas skadeliste.

Brighton mangler kun Davy Pröpper og José Izquierdo. Kaptein Bruno spiller sin siste kampen før han legger opp som spiller.

Manchester City har vunnet de fire siste kampene mot Brighton, og de har ledet både til pause og etter 90 minutter i de tre siste kampene.

Brighton kan senke skuldrene i denne kampen, og jeg tror de vil gjøre det de kan for å slå City. I de tre siste kampene har det stått 0–0 til pause i kampene til Manchester City, og jeg tror også Brighton kan klare å spille jevnt med ligalederne i alle fall i første omgang.

Men City vil mørne Brighton-forsvaret, og spørsmålet er hvor lenge vertene klarer å stå imot stjernegalleriet til Pep Guardiola. Jeg ser for meg et scenario hvor det står uavgjort til pause og City avgjør kampen i andre omgang. Det gir i så fall pene 3,75 i odds.

Klikk her for å levere dette spillet