SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Vi stoler på to hjemmelag

Atalanta's Josip Ilicic celebrates after scoring his side's opening goal during the Serie A soccer match between Atalanta and Fiorentina at the Atleti Azzurri d'Italia Stadium in Bergamo, Italy, Sunday, March 3, 2019. (Paolo Magni/ANSA via AP)

Atalanta's Josip Ilicic celebrates after scoring his side's opening goal during the Serie A soccer match between Atalanta and Fiorentina at the Atleti Azzurri d'Italia Stadium in Bergamo, Italy, Sunday, March 3, 2019. (Paolo Magni/ANSA via AP) Foto:

Av

Vi går for to hjemmefavoritter i torsdagens dobbelttips.

DEL

Oddstips (Siste) Spillsenterets øvrige torsdagsmeny:

Oddsdobbel: Torsdagsdobbel til smellfin odds

Oddssingel Æresdivisjonen: Denne svensken kan ødelegge for PSV

Oddssingel La Liga: Ny nedtur for Real Madrid?

Oddssingel La Liga: Villarreal er pisket til å vinne

Oddssingel Allsvenskan: Toppkampen det oser poengdeling av

Vikinglotto: Forbannet mann vant 2,2 millioner onsdag kveld

Torsdagens langoddsprogram byr på tre kamper fra La Liga, den byr på semifinale i Coppa Italia mellom Atalanta og Fiorentina og den byr på tre kamper fra Allsvenskan. I tillegg skal PSV Eindhoven ut i en meget viktig bortekamp mot Willem i nederlandsk Eredivisie og i Sverige er det klart for tredje finalekamp mellom Frölunda og Djurgården i ishockey. Natt til fredag er det også klart for første kvartfinale i Stanley Cup når Boston Bruins tar imot Columbus Blue Jackets og St. Louis Blues tar imot Dallas Stars.

NB! På fredag kan du vinne 603 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

Helsingborg IF – GIF Sundsvall 2,00 – 3,15 – 3,20 H (spillestopp kl. 1855)

Helsingborg sine hvetebrødsdager i Allsvenskan er definitivt over. De ble rundspilt av Göteborg i den forrige serierunden. De tapte 1–3 på bortebane, men resultatet lyver. Helsingborg scoret på sitt andre skudd på mål, og scoringen kom to minutter på overtid.

Den nyopprykkede klubben har hatt en bra start på sesongen, men de fikk en realitycheck i Göteborg.

GIF Sundsvall hadde i likhet med Helsingborg en bra start på sesongen. De spilte 2–2 borte mot Djurgården i serieåpningen, og deretter tok de en overraskende 3-1-seier hjemme mot Malmö FF.

Nå står de med tap i de to siste kampene, og på bortebane har de ikke vunnet denne sesongen.

Helsingborg på sin side har vunnet begge hjemmekampene sine hjemme på Olympia. De slo Norrköping 3–1 i serieåpningen og vant 2–1 mot hardtsatsende Hammarby.

Helsingborg har en av de eldste spillerstallene i Allsvenskan, og de hadde en tøff match i Göteborg for kun to dager siden. Spørsmålet er om de er restituert etter så kort tid. Samtidig er det usikkert om Bjarnason, som er lagets viktigste offensive spiller, blir spilleklar til torsdagens kamp. Uansett er han ikke hundre prosent.

Sundsvall har også trøbbel med skader. Hallenius måtte gå av banen i slutten av andre omgang mot Kalmar på grunn av en skade, og han har scoret tre av Sundsvall sine syv mål denne sesongen. Det er lite trolig at han spiller hele kampen mot Helsingborg. I tillegg er Eddahri også ute. Han ble skadet mot Elfsborg for ti dager siden.

Sundsvall risikerer å spille kampen uten to av sine viktigste spillere. Det er et stort minus. Dessuten har de vært svake på bortebane.

Helsingborg på sin side er meget sterke hjemme på Olympia, og jeg tror hjemmebanefordelen blir avgjørende i denne matchen. Oddsen er 2,00 for H. Det funker fint i en dobbel sammen med Atalanta.

Atalanta – Fiorentina 1,70 – 3,50 – 3,85 H (spillestopp kl. 2040) 

Coppa Italia, semifinale. Atalanta og Fiorentina møtes torsdag i Bergamo for å avgjøre hvem som skal møte Lazio i den italienske cupfinalen.

Fiorentina er helt ute av form. Laget fra Firenze har kun vunnet én av de ti siste kampene. Spørsmålet er om de klarer å mobilisere for å skaffe seg en plass i Coppa Italia-finalen. 

Gjestene stiller med ny manager fra forrige cupkamp som ble spilt i februar. Vincenzo Montella har erstattet Stefano Pioli som fikk fyken for drøye to uker siden, men vil Montella klare å få La Viola til å fungere. Da lagene møttes i Bergamo i mars i Serie A vant Atalanta 3–1. 

Atalanta tok en imponerende 2-1-seier på bortebane mot Napoli mandag, og de klatret dermed opp på femteplass med 56 poeng. De har nå like mange poeng som AC Milan på fjerdeplass, men dårligere målforskjell. 

Torsdag må de legge kampen om en plass i Champions League til side. Da skal de forsøke å sikre seg en plass i Coppa Italia-finalen. Etter cupexiten til AC Milan mot Lazio onsdag er Atalanta favoritter til å vinne cupen. Det ville i så fall vært en perfekt avslutning på en flott sesong for Atalanta.

Gjestene fra Firenze lå godt an i januar. Da hadde de spilt seg frem til Coppa Italia-semifinalen og de kjempet om en plass i Europa neste sesong, men de siste ukene har vært en gedigen nedtur for La Viola. Fiorentina ligger på tiendeplass etter ti kamper på rad uten seier, og de har slitt på bortebane denne sesongen. Fiorentina har kun tre borteseire til sammen, og jeg tror de får trøbbel i Bergamo i kveld. Jeg mener hjemmeseier til 1,70 i odds er spillbart. Denne bruker jeg i en dobbel.

Torsdagens dobbelttips er Helsingborg + Atalanta. Denne kombinasjonen gir flotte 3,40 i odds. Spillestopp er klokken 1855.

Klikk her for å levere dette spillet