SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Vi har anbefalinger på 16 av fredagens kamper

Vi tror at Lille og Victor Osimhenhar en vanskelig kamp foran seg i kveld mot Montpellier. (AP Photo/Michel Spingler)

Vi tror at Lille og Victor Osimhenhar en vanskelig kamp foran seg i kveld mot Montpellier. (AP Photo/Michel Spingler) Foto:

Av

Fyldig oddsprogram denne fredagen. Sjekk våre analyser her.

DEL

Oddstips  (Siste) Spillsenterets øvrige fredagsmeny:

Oddstips skiskyting: Johannes Thingnes Bø er uslåelig i Hochfilzen

Oddstips håndball-VM: De norske jentene skal til finalen

Fredagens langoddsprogram innledes med begge semifinalene i håndball-VM for kvinner. I tillegg er det verdenscup skiskyting fra Hochfilzen og her er det sprint både for kvinner og menn. Fredag kveld dukker så fotballen opp. Det er kamper i Bundesliga, La Liga, Ligue 1, engelsk Championship og dansk Superliga. Som vanlig er det også fulle serierunder i både Eerste Divisie i Nederland og Ligue 2 i Frankrike og det er et par kamper i tysk 2. Bundesliga. På hockeyfronten er det fire kamper i Hockeyallsvenskan.

Fredag er det ca 101 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 1800. Lever kupongen her

Norge - Spania (over/under ant. mål fulltid 54,5) Over 1,75 (spillestopp kl. 1225)

Norge er på god vei mot finale i håndball-VM og er klar favoritt mot Spania i sin semifinale. Norge kom litt skjevt ut mot Tyskland onsdag, men overtok ledelsen midtveis i 1. omgang og vant tilslutt 32-29. Fortsatt er det svake perioder underveis for Norge. Spania havarerte i 2. omgang mot Sverige og rotet bort en åttemålsledelse i den kampen som endte 28-28. Total kollaps mot Russland onsdag og tapte hele 26-36. Var derfor avhengig av hjelp fra Montenegro i deres kamp mot Sverige for at det skulle ble semifinale. Sverige taklet ikke presset og Montenegro vant 26-23. Norsk Tipping har satt handicapet i denne med 5-0 ledelse til Spania og der kan man argumentere for både H og B. Da synes det langt mer spennende med over 54,5 mål. Spania endte på 56, 64 og 62 på sine tre kamper i mellomrunden, mens Norge endte på 61 både mot Syd-Korea og Tyskland. En semifinale lever dog sitt eget liv, men det må være veldig gode sjanser og at denne går over 54,5 mål. 1,80 er slett ikke verst betalt.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Sprint (7,5 km), kvinner - Duell Wierer - Røiseland - Dorothea Wierer vinner 1,67 (spillestopp kl. 1125)

Verdenscup skiskyting i Hochfilzen og det er sprint. Dorotea Wierer vant sprinten i Hochfilzen forrige sesong og hun ble nummer tre i sprinten i 2017. Viste flott form i Østersund i verdenscupåpningen og vant sprinten der foran Marte Røiseland. Marte har ikke lyktes i Hochfilzen de to foregående sesongene. Pådro seg fire bom i fjor og endte helt nede på 47. plass. Kom på 13. plass i 2017. Har vist voldsom fart i sporet denne sesongen, men på standplass er det mer å gå på. Sett til historikken i Hochfilzen, skal det være fordel Wierer i denne duellen. 1,67 på Wierer er i nærheten.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Sprint (7,5 km), kvinner - Duell Eckhoff - Häcki - Lena Häcki vinner 1,80 (spillestopp kl. 1125)

Tiril Eckhoff sleit på standplass hele forrige sesong og verdenscupåpningen i Østersund var ikke oppløftende i så måte. Fire bom på stående under sprinten og fem tilleggsminutter på normaldistansen. Sveitsiske Lena Häcki er heller ikke den beste på standplass, men leverte solid i Østersund. 9. plass på sprinten med to bom, mens det 6. plass tross tre tilleggsminutter på normaldistansen og Häcki gikk også fort da. På bakgrunn av de to løpene, skal det være fordel Häcki i denne duellen.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Sprint (10 km), menn Vinner Johannes Thingnes Bø 1,95 (spillestopp kl. 1425)

Verdenscup skiskyting sprint i Hochfilzen. Johannes Thingnes Bø vant sprinten i Østersund og han avgjorde stafetten for Norge. På normaldistansen sleit han i sporet i likhet med resten av de norske gutta. Johannes Thingnes Bø har vunnet sprinten i Hochfilzen de to foregående sesongene. 1,95 på at han tar sin tredje strake i ettermiddag, er helt greit betalt.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Erzgebirge Aue - SSV Jahn Regensburg 2,20 - 3,25 - 2,55 H (spillestopp kl. 1825)

Tysk 2. bundesliga. Erzgebirge Aue på en flott 7. plass med 23 poeng og har ti poeng opp til serieleder Arminia Bielefeld. Knallsterke 5-2-0 på sju spilte hjemmekamper, men har vært ditto svakere borte (1-3-5). Jahn Regensburg står også med 23 poeng, men har litt bedre målforskjell og er på 6. plass. I likhet med Aue er de best hjemme (4-2-2), mer moderate 2-3-3 på bortebane. 2,20 på svært hjemmesterke Aue er slett ikke verst.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

VFL Bochum - Hannover 96 2,35 - 3,20 - 2,45 U (spillestopp kl. 1825)

Tysk 2. bundesliga. Bochum med kun 17 poeng på de 16 første seriekampene og ligger femte sist. Spesiellt 2-6-0 på hjemmebane. Hannover rykket ned fra Bundesliga i vår, men lite tyder på snarlig retur. Ligger på 12. plass med 20 poeng og har ni poeng opp til Hamburg på 2. plass og direkte opprykk. Ustabile 4-1-3 på bortebane. Bochum med høy uavgjortfrekvens i sine hjemmekamper og poengdeling er alt annet enn usannsynlig i denne.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Lag kode Kopier kode

Aalborg - FC Nordsjælland 2,00 - 3,50 - 2,85 H (spillestopp kl. 1855)

Dansk superliga der det er spilt 19 serierunder. Etter 26 runder deles serien i to, der de seks øverste spiller i den ene. Aalborg på 5. plass med 28 poeng, men det er kun tre poeng ned til Lyngby på 9. plass. Flotte 5-2-2 på hjemmebane. Nordsjælland er på 8. plass med 25 poeng og kun to poeng skiller opp til Odense på den viktige 6. plassen. Er dog klart best hjemme (5-2-2), borte er det kun blitt to seire på ti spilte (2-2-6). 1-0 i tilsvarende kamp forrige sesong. Det skal være fordel hjemmelaget også denne gang.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Västervik - Kristianstads IK 2,10 - 3,60 - 2,55 (spillestopp kl. 1855)

Hockeyallsvenskan der vi har truffet fantastisk bra med tipsene de siste ukene. Nyopprykkede Kristianstad åpnet friskt, men har mistet formen totalt og tapt ti av sine 11 siste seriekamper. Ligger fjerde sist med 31 poeng. Västervik med ett poeng mindre og tredje siste plass. Formen er svak også på Västervik, men de har i det minste vunnet to av sine seks siste. Hjemmelaget får tipset i en kamp mellom to formløse lag.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Timrå IK - Karlskrona HK 1,60 - 3,95 - 3,80 H (spillestopp kl. 1855)

Hockeyallsvenskan der vi har truffet fantastisk bra med tipsene de siste ukene. Timrå henger med i toppen til tross for overtidstap borte mot Tingsryd onsdag. Står med 56 poeng og ligger på 4. plass, ni poeng bak serieleder Björklöven. Tre strake seire før tapet onsdag. Karlskrona med 42 poeng og ligger på 7. plass. Fem av de sju siste seriekampene er tapt. Timrå bør ha gode vinnersjanser fredag kveld.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

BIK Karlskoga - Tingsryds AIF 1,42 - 4,50 - 4,80 H (spillestopp kl. 1855)

Hockeyallsvenskan der vi har truffet fantastisk bra med tipsene de siste ukene. Vi gikk imot Karlskoga i bortekampen mot meget formsterke Vita Hästen onsdag og hjemmelaget vant da også 4-1. Karlskoga beholdt uansett sin 2. plass og står med 60 poeng og har fem poeng opp til serieleder Björklöven. Har vært sterke hjemme og vunnet 7-3, 7-0 og 7-3 i de tre siste hjemmekampene. Tingsryd på 8. plass med 41 poeng. Overtidsseier hjemme mot Timrå onsdag, etter tre tap på de fire foregående. Karlskoga er med rette favoritter i denne og slår normalt tilbake med seier på hjemmeis.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Södertälje SK - Modo Hockey 3,90 - 4,40 - 1,52 (spillestopp kl. 1855)

Hockeyallsvenskan der vi har truffet fantastisk bra med tipsene de siste ukene. Södertälje var en outsider i toppkampen før sesongen, men slik har det ikke blitt. Innledet katastrofalt dårlig, men har vist solid formoppsving den siste måneden. Fire seire på de fem siste og innfridde vårt outsidertips borte mot Västervik mandag kveld. Står med 34 poeng, men fortsatt er det sju poeng opp til den viktige 8. plassen som gir playoff. Etter en ellevill periode med 12 strake seire, har det kladdet for Modo i det siste. Fire seire og fem tap på de ni siste seriekampene, har gjort at avstanden til serieleder Björklöven nå er på åtte poeng. Södertälje vant 6-2 i hjemmekampen mot Modo i fjerde serierunde og Modo er satt til altfor stor favoritt i denne. 3,50 på formsterke Södertälje kan prøves.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Heerenveen - Willem II 1,82 - 3,45 - 3,40 U (spillestopp kl. 1955)

Nederlandsk Eredivisie og et oppgjør mellom to lag i flott form. Heerenveen med sterke 6-2-1 på sine ni siste seriekamper og har avansert til 5. plass og står med 27 poeng. Spesielle 3-5-0 på åtte spilte hjemmekamper, men tre av de fire siste er vunnet. Willem II med sjokkseier borte mot Ajax forrige helg og ligger på en flott 4. plass med 29 poeng. Har aldri vært noe stort bortelag, men står faktisk med 4-1-3 denne sesongen. Formen er også utmerket med 5-2-1 på de åtte siste. Fire strake hjemmeseire i de fire siste tilsvarende. H eller U, vi landet på hjemmeseier.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

TSG 1899 Hoffenheim - Augsburg 1,76 - 3,45 - 3,55 H (spillestopp kl. 2025)

Tysk Bundesliga. Hoffenheim med variable resultater i det siste, men står med rekken 6-3-5 totalt og 21 poeng. Ligger på 8. plass med 21 poeng og har 3-1-3 hjemme. Augsburg snudde 0-1 til 2-1 seier hjemme over Freiburg sist lørdag. Står med totalt 17 poeng og er som vanlig svake på bortebane (1-3-3). Det står 4-2-0 i de seks siste tilsvarende i Hoffenheim. Hjemmeseier er klart nærmest også denne gang.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Lille - Montpellier 1,75 - 3,10 - 4,30 U (spillestopp kl. 2040)

Fransk Ligue 1. Lille er helt oppe på 3. plass etter sin 1-0 seier hjemme mot Brest forrige helg. Er som natt og dag hjemme og borte. Knallsterke 7-2-0 på ni spilte hjemmekamper, mens det kun er blitt en borteseier på de åtte første (1-2-5). Montpellier ledet 1-0 til pause hjemme mot PSG forrige lørdag, men fikk en mann utvist etter 73 minutter og endte opp med å tape 1-3. Pedro Mendes soner følgelig karantene fredag. Er uten seier på bortebane (0-5-3) og ligger på 10. plass med 24 poeng. Det står 3-2-0 på de fem siste tilsvarende. H eller U, vi landet på en godt betalt poengdeling.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Charlton Athletic - Hull City 3,15 - 3,30 - 1,97 B (spillestopp kl. 2040)

Engelsk Championship. Nyopprykkede Charlton innledet friskt og tok 14 poeng på de seks første seriekampene, men deretter har gått mye tyngre. De 15 neste seriekampene har gitt ni poeng og de ni siste seriekampene har kun gitt to poeng. Det går vesentlig bedre for Hull selv om de røk 0-2 borte for Leeds i midtuken. Står med 29 poeng og 5-1-3 på de ni siste seriekampene. Har slått både Nottingham Forest og Fulham på bortebane og helt formløse Charlton bør også¨være overkommelig. Men 2,02 på normalt bortesvake Hull er uansett ikke noe å tømme lommeboka på.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

CD Alaves - CD Leganes 2,35 - 2,90 - 2,95 U (spillestopp kl. 2055)

Spansk La Liga. Bortesvake Alaves med sitt sjette bortetap på åtte spilte, da det ble 0-3 mot Granada sist helg. Men har levert 4-2-2 på åtte spilte hjemmekamper og ligger på 15. plass med 18 poeng. Det er fem poeng ned til Celta Vigo under streken. Leganes tok seg forbi Espanyol og opp på nest siste plass med sesongens andre seier da det ble 3-2 hjemme mot Celta Vigo forrige søndag. Står med kun ni poeng og har tapt fem av sju bortekamper. Men har faktisk fått med seg ett poeng i bortekampene mot sterke lag som Valencia og Real Sociedad. Tre strake poengdelinger i de tre siste tilsvarende og statistikk lyver som kjent sjelden. Den fjerde uavgjorte kan komme fredag kveld.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Lag kode Kopier kode

Kommentarer til denne saken