SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Vi har analysert 14 av tirsdagens oddsobjekter

Bremen og Davy Klaassen (t.h.) har en tøff hjemmekamp mot formsterke Mainz i kveld. (Tom Weller/dpa via AP)

Bremen og Davy Klaassen (t.h.) har en tøff hjemmekamp mot formsterke Mainz i kveld. (Tom Weller/dpa via AP) Foto:

Av

Fyldig oddsprogram denne tirsdagen. Vi har analysert 14 av dagens kamper.

DEL

Oddstips  (Siste) Spillsenterets øvrige tirsdagsmeny:

Oddstips dobbel: Sensasjonell høy odds på Liverpool-seier

Oddstips Bundesliga: Leipzig og Werner mener alvor

Oddstips: Her er oddstipsene på 14 av tirsdagens kamper

V4 Bergsåker: Herlig tirsdagslunsj i vente

Superquiz: Bli med i vår Superquiz og vinn gavekort

Julekalender: Sjekk dagens luke

Tirsdagens langoddsprogram er ganske så innholdsrikt. Det er midtukerunde i Bundesliga og ellers er det kvartfinaler i den engelske ligacupen, mens det også er cup i både Frankrike og Nederland. På hockeyfronten er det full serierunde i SHL, mens det spilles en kamp i Get-ligaen her hjemme. I tillegg er det en rekke kamper i KHL og natt til onsdag spilles 11 kamper i NHL.

NB! Onsdag er det ca. 205 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Her kan du levere kupongen!

Borussia Dortmund - RB Leipzig 2,05 - 3,40 - 2,80 B (spillestopp kl. 2025)

Det er midtukerunde i Bundesliga. Borussia Dortmund har svingt en del i prestasjonene sine denne sesongen, spesielt på bortebane med 3-3-2. Hjemme i Dortmund er de fortsatt vanskelig å få has på (5-2-0).

Kjøp julegaven nå! Sjekk tilbudene på årets Dortmund-drakter her!

RB Leipzig med seks strake seire og en strålende første halvdel av sesongen. Overtok serieledelsen etter helgens serierunde i og med at Borussia Mönchengladbach røk 1-2 borte mot Wolfsburg. Bunnsolide 6-1-1 på bortebane. Leipzig vant 3-2 i Dortmund i 2017/18-sesongen og kan gjøre det igjen tirsdag.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Bli med i Supertrekningen i Lotto! 40 ekstra Lotto-millionærer på lørdag. Lever kupongen her!

Augsburg Fortuna Düsseldorf 1,65 - 3,65 - 3,90 H (spillestopp kl. 2025)

Det er midtukerunde i Bundesliga. 13 poeng på de fem siste seriekampene for Augsburg som har et langt sprang bort fra nedrykksstriden. Er kommet seg opp på 20 poeng og ligger på 11. plass. Det ser tyngre ut for Fortuna Düsseldorf som ligger tredje sist med kun 12 poeng. Formen er i tillegg svak med 1-2-4 på de sju siste seriekampene. Godtgående Augsburg må ha en flott sjanse her og 1,80 er helt greit betalt.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Djurgårdens IF - Brynäs IF 1,62 - 4,10 - 3,65 H (spillestopp kl. 1855)

Etter landslagspause og tolv dagers opphold, er det full serierunde i SHL igjen tirsdag. Djurgården viste solid form før pausen med tre seire på de fire siste seriekampene og i tillegg har de også blitt klare for semifinalen i Champions League der første kamp går tidlig på nyåret. Ligger på 8. plass med 35 poeng og har fire poeng opp til den viktige 6. plassen. Brynäs har vunnet sju av sine åtte siste hjemmekamper, men sliter vesentlig mer på borteis. Faktisk er 12 av bortekamper tapt. Må være bra sjanse for Djurgården dette, men oddsen er kanskje et hakk for lavt.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Werder Bremen - 1. FSV Mainz 05 1,70 - 3,55 - 3,85 U (spillestopp kl. 1825)

Det er midtukerunde i Bundesliga. Werder Bremen er i fritt fall på tabellen etter 1-5-4 på de ti siste seriekampene. Presterte å tape hjemme for tabelljumbo Paderborn nest sist og ble fillerister borte mot Bayern München lørdag, der det ble 1-6 tap. Ligger fjerde sist med kun 14 poeng og har ikke bedre enn 1-2-4 på sine sju første hjemmekamper. Mainz fikk en opptur med to strake seire, mens det er blitt 1-2 tap borte for Augsburg nest sist og 0-4 hjemme for Borussia Dortmund lørdag. Det står faktisk 1-3-2 på de seks siste tilsvarende i Bremen og hjemmeoddsen er er ubegripelig lav. U eller B, vi lander på en svært godt betalt poengdeling.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Stade Reims - Montpellier 2,20 - 2,75 - 3,10 H (spillestopp kl. 1840)

Åttedelsfinale i den franske ligacupen og her spilles det ikke retur. Flott form for Reims i serien med 2-3-0 på de fem siste og seirene er kommer i de to siste seriekampene. Ligger på 6. plass med 27 poeng og har fine 3-5-1 på ni spilte hjemmekamper. Montpellier med kun ett poeng på de tre siste i serien og er falt til 12. plass og står med 24 poeng. Har tilgode å vinne på bortebane (0-5-4). Reims skal stå som favoritt i kraft av hjemmebane og oddsen er ikke så verst.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Manglerud Star - Vålerenga IF 3,90 - 4,35 - 1,60 B (spillestopp kl. 1855)

Get-ligaen der det har vært ti dagers opphold grunnet landskamper. Manglerud/Star med kun 14 poeng på de 24 første seriekampene og ligger nest sist med sju poeng ned til fortapte Grüner. Har vunnet fire hjemmekamper, men tapte hele 1-5 for Vålerenga i starten av sesongen. Vålerenga på 4. plass med 42 poeng, men er hele 24 poeng bak serieleder Stavanger Oilers. Er Vålerenga noenlunde skjerpet, skal de naturligvis så M/S.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Bli med i Supertrekningen i Lotto! 40 ekstra Lotto-millionærer på lørdag. Lever kupongen her!

Modo Hockey - Karlskrona HK 1,35 - 4,80 - 5,40 H (spillestopp kl. 1855)

Hockeyallsvenskan. Modo med tolv strake seire, før det ble tre strake tap i starten av desember. Men kommer nå fra to strake seire igjen og er oppe på 3. plass igjen med 60 poeng. Det er åtte poeng opp til serieleder Björklöven og Modo har en kamp mindre spilt. Karlskrona på 42 poeng og 7. plass. Seks tap på de åtte siste seriekampene. Modo vinner normalt denne greit.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Luleå HF - Skellefteå AIK 1,65 - 3,85 - 3,75 H (spillestopp kl. 1855)

Etter landslagspause og tolv dagers opphold, er det full serierunde i SHL igjen tirsdag. Luleå er klare for semifinale i Champions League og de topper SHL. Står med 50 poeng og har ett poeng ned til Färjestad på 2. plass. Tapte hjemme mot nettopp Färjestad i siste serierunde, men hadde sju strake hjemmeseire før det. Skellefteå holder ikke helt samme nivå som de gjorde for et par sesonger siden, men de henger greit med. Ligger på 7. plass med 38 poeng. Faktisk ble det borteseier i begge oppgjørene forrige sesong, men Luleå ser knallsterke ut denne sesongen og får et ganske klart tips.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

HV71 - IF Malmö Redhawks 1,75 - 4,00 - 3,30 H (spillestopp kl. 1855)

Etter landslagspause og tolv dagers opphold, er det full serierunde i SHL igjen tirsdag. HV71 med en knallsterk 4-2 seier borte mot Frölunda i den siste serierunden, mens de faktisk har tapt to av de tre siste hjemme i Jönköping. Ligger på 5. plass med 43 poeng og er med i tetkampen. Det er ikke Malmö som ligger på 9. plass med 30 poeng. Har vært svake borte gjennom hele sesongen og seks tap på de sju siste bortekampene. HV71 skal ha gode vinnersjanser her.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

IK Oskarshamn - Rögle BK 3,35 - 4,30 - 1,67 H (spillestopp kl. 1855)

Etter landslagspause og tolv dagers opphold, er det full serierunde i SHL igjen tirsdag. Nyopprykkede Oskarshamn ligger som ventet sist med sine 20 poeng. Det er på hjemmeis poengene stort sett blir tatt og både Färjestad, Djurgården Brynäs, Leksand og Linköping er slått hjemme. Rögle toppet serien tidlig i november, men etter åtte tap på de tolv siste har Skåne-laget falt til 6. plass og er 11 poeng bak serieleder Luleå. Oskarshamn kan helt klart ta formløse Røgle til flott odds.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Växjö Lakers HC - Frölunda HC 2,45 - 3,80 - 2,15 H (spillestopp kl. 1855)

Etter landslagspause og tolv dagers opphold, er det full serierunde i SHL igjen tirsdag. Det vil seg ikke for Växjö Lakers denne sesongen. Ligger helt nede på 11. plass med kun 28 poeng etter en meget svak innledning. Har kommet seg noe den siste tiden, men er fortsatt veldig variable. Dog er det blitt tre seire på de fire siste hjemme, inkludert seire mot tetlagene Luleå og Färjestad. Frölunda var et av tre svenske lag som kvalifiserte seg for semifinalene i Champions League forrige uke. Gjør det også solid i serien og ligger på 3. plass, kun tre poeng bak serieleder Luleå. Sam Hallen har sikkert brukt pausen godt for hjemmelaget og det er ingen tvil om at de kan vinne den. Hjemmeoddsen er slett ikke verst.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Örebro HK - Leksands IF 1,50 - 4,40 - 4,20 H (spillestopp kl. 1855)

Etter landslagspause og tolv dagers opphold, er det full serierunde i SHL igjen tirsdag. Ørebro har vært den største overraskelsen i SHL denne høsten. De ligger på 4. plass med 46 poeng og er kun fire poeng bak serieleder Luleå. Åtte av tolv hjemmekamper er vunnet . Det vil seg ikke for populære Leksand. Ligger nest sist med kun 23 poeng og står med fire strake bortetap. 1,52 i hjemmeodds speiler nok styrkeforholdet mellom disse lagene.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

1. FC Union Berlin - TSG 1899 Hoffenheim 2,25 - 3,25 - 2,65 H (spillestopp kl. 2025)

Det er midtukerunde i Bundesliga. Nyopprykkede Union Berlin med fire strake hjemmeseire og fikk også med seg ett poeng borte mot Paderborn i helgen. Ligger på 10. plass med 20 poeng og har åtte poeng ned til Fortuna Düsseldorf på kvalikplass. Hoffenheim med kun ett poeng på de fire siste seriekampene og det er svakt med tanke på at tre av dem er spilt på hjemmebane. Anstendige 3-2-2 på bortebane. Union Berlin jakter sin femte strake hjemmeseier tirsdag og oddsen er brukandes.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Monaco - Lille 2,00 - 3,05 - 3,20 H (spillestopp kl. 2100)

Åttedelsfinale i den franske ligacupen og her spilles det ikke retur. Monacokom skjevt ut også denne sesongen, men står nå med 7-1-3 på de elleve siste ligakampene og har avansert til 9.plass med totalt 25 poeng. Solide 5-1-2 hjemme i fyrstedømmet. Lille med fenomenale 8-2-0 på hjemmebane og ditto svake 1-2-5 på bortebane. Ligger på 3. plass med 31 poeng og har hatt et tøft kampprogram de siste ukene. Hjemmeseier lokker klart mest i denne.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Kommentarer til denne saken