SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Vi har analysert 13 av mandagens kamper

Lazio's Ciro Immobile, center, celebrates with his teammates after scoring his team's first goal during the Italian Serie A soccer match between Lazio and Udinese at the Olympic stadium in Rome, Sunday, Dec. 1, 2019. (Angelo Carconi/ANSA via AP)

Lazio's Ciro Immobile, center, celebrates with his teammates after scoring his team's first goal during the Italian Serie A soccer match between Lazio and Udinese at the Olympic stadium in Rome, Sunday, Dec. 1, 2019. (Angelo Carconi/ANSA via AP) Foto:

Av

Vi tror på en målfest i Serie A. Her er tipsene våre på 13 av mandagens oddsobjekter.

DEL

Oddstips  (Siste) Spillsenterets øvrige mandagsmeny:

Oddstips Premier League: Palace vinner i Hodgsons jubileumskamp

Oddstips dobbel: Ståle Solbakken gir aldri opp

V4 Skellefteå: Flott V4-lunsj fra Sverige

Superquiz: Bli med i vår Superquiz og vinn gavekort

Julekalender: Sjekk dagens luke

FC København - OB 1,50 - 3,80 - 4,85 H (spillestopp kl. 1855)

FC København tapte overraskende den meget viktige hjemmekampen mot Malmö i Europa League torsdag, men berget avansement ettersom Dynamo Kiev kun klarte 1-1 hjemme mot Lugano. Sju poeng bak FC Midtjylland i superligaen, men har en kamp tilgode. Står med knallsterke 8-1-0 på hjemmebane. Viktige Carlos Zeca sonet karantene mot Malmö, men er tilbake i kveld. Odense kjemper om å komme blant topp seks, men fire tap på de sju siste forteller at formen er på det jevne. Ligger på 9. plass og har svake 3-1-5 på bortebane. Åtte strake hjemmeseire i de åtte siste. FCK er med rette store favoritter i denne.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Cagliari - Lazio (Over/under ant. mål fulltid 3,5) Over 2,32 (spillestopp kl. 2040)

Italiensk Serie A og det som faktisk er en toppkamp. Cagliari er helt oppe på en sensasjonell 5. plass med 29 poeng etter 15 serierunder. . Godkjente 5-1-2 hjemme på Sardinia. De tre siste hjemmekampene har endt 3-2, 5-2 og 4-3.

Kjøp julegaven nå! Sjekk tilbudene på Lazio-draktene her!

Lazio ligger på 3. plass med 33 poeng og har kun seks poeng opp til lederduoen Inter og Juventus, men med en kamp mindre spilt. Formen er strålende med sju strake seire. Er involvert i målrike oppgjør hele tiden og de ti siste seriekampene har alle endt med tre mål eller mer. 2,32 på at kveldens kamp ender med fire mål er overodds og kan testes.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Istanbul Basaksehir - Konyaspor 1,42 - 3,65 - 5,90 H (spillestopp kl. 1755)

Istanbul Basaksehir med en mektig borteseier mot Borussia Mönchengladbach i Europa League torsdag og det tok laget til sluttspill. Ligger på 4. plass med 26 poeng og har sju poeng opp til serieleder Sivasspor, med en kamp mindre spilt. Fine 4-2-1 på hjemmebane. Konyaspor ligger fjerde sist med 14 poeng og har kun ett poeng ned til nedrykksstreken. 2-1-4 på bortebane. 1,40 på hjemmeseier er som det er.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Trabzonspor - Denizlispor 1,42 - 3,95 - 5,20 H (spillestopp kl. 1755)

Tyrkisk Superlig og her er det jevnt i toppen. Serieleder Sivasspor har riktignok seks poengs ledelse ned til Besiktas på 2. plass. Men mellom Besiktas på 2. plass og Alanyaspor på 7. plass skiller det kun fire poeng. Trabzonspor på 3. plass med 26 poeng og en kamp mindre spilt enn Sivasspor. Solide 4-2-1 på sju spilte hjemmekamper. Denizlispor ligger på 11. plass med 18 poeng. Brukbare 3-2-2 på bortebane. Bra mulighet for Alexander Sørloth og Trabzonspor dette, men hjemmeoddsen er vel lav.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

AIK IF - HC Vita Hästen 2,80 - 3,75 - 1,95 H (spillestopp kl. 1855)

Hockeyallsvenskan. AIK med sin første seier på åtte kamper da slo Kristianstad onsdag. Ligger fortsatt helt sist etter en marerittaktig høst. Det er sju poeng opp til Mora på plassen foran. Formsterke Vita Hästen står med 45 poeng og ligger på 6.plass, men har hele 13 poeng opp til Västerås på 5. plass. AIK må ha fått et boost av seieren sist og det kan bety andre strake her.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

CD Santa Clara - Sporting Lisboa 1,72 - 3,45 - 3,30 U (spillestopp kl. 1955)

Portugal og Primeira Liga. Sporting Lisboa ligger på 4. plass med 23 poeng, men er faktisk hele 16 poeng bak serieleder Benfica (dog med en kamp mindre spilt) og er ni poeng bak Porto på 2. plass med likt antall kamper spilt. Moderate 3-2-2 på bortebane.

Kjøp julegaven nå! Se tilbudene på Sporting Lisboa-draktene her!

Santa Clara ligger fjerde sist med 14 poeng og står med 2-2-3 på hjemmebane. Sportings to siste borteseire har begge vært med ett mål. Ikke utenkelig at det samme skjer i kveld.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Boston United - Rochdale 2,95 - 3,15 - 2,10 H (spillestopp kl. 2025)

Omkamp i 2. runde i FA-cupen etter at det endte 0-0 i Rochdale. Boston er på nivå seks til daglig og spiller i National League North. Der ligger laget på 7. plass med 31 poeng og har 13 poeng opp til serieleder Kings Lynn. Lagene to til sju spiller playoff om en plass i neste sesongs National league. Flotte 5-2-0 på sju spilte hjemmekamper og 14-3 i målforskjell. Rochdale spiller i League One til daglig og ligger på 18. plass med 22 poeng. Har fem poeng ned til MK Dons under streken. Moderate 4-1-5 på bortebane. Det er outsiderspiller som gjelder i slike kamper og 3,05 i odds på svært hjemmesterke Boston duger for en liten innsats.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Lag kode Kopier kode

SV Darmstadt 98 - VFB Stuttgart 3,45 - 3,30 - 1,80 U (spillestopp kl. 2025)

2. Bundesliga der de to øverste rykker direkte opp. Stuttgart på 3. plass med 29 poeng og fem poeng opp til serieleder Arminia Bielefeld, men kun ett poeng opp til Hamburger på 2. plass og en kamp til gode på begge. Men har ikke bedre enn 2-2-3 på sju spilte bortekamper. Darmstadt ligger femte sist med 19 poeng, og har kun tre poeng ned til kvalikplassen, men en kamp tilgode. Kun ett hjemmetap på de sju første (2-4-1). Laber borteodds på Stuttgart som kun har vunnet to av sju bortekamper. Uavgjortoddsen frister klart mest.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Cagliari - Lazio 3,45 - 3,55 - 1,77 B (spillestopp kl. 2040)

Italiensk Serie A og det som faktisk er en toppkamp. Cagliari er helt oppe på en sensasjonell 5. plass med 29 poeng etter 15 serierunder. Men vil nok falle litt av etterhvert. Godkjente 5-1-2 hjemme på Sardinia. Lazio ligger på 3. plass med 33 poeng og har kun seks poeng opp til lederduoen Inter og Juventus, men med en kamp mindre spilt. Formen er strålende med sju strake seire. Lazio vant 2-1 borte mot Cagliari forrige sesong og må være klar favoritt også i kveld. 1,77 er dog i overkant lavt.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Guingamp - Troyes AC 2,20 - 2,75 - 3,00 B (spillestopp kl. 2040)

Guingamp rykket ned fra Ligue 1 i vår, men har hatt en middels første halvdel. De to øverste lagene rykker opp til Ligue 1, mens lagene tre til fem spiller playoff. Guingamp på 10. plass med 24 poeng og har fem poeng opp til 5.plassen med en kamp mindre spilt. 3-4-2 på hjemmebane. Troyes tar seg opp på 3. plass med seier i kveld. Ligger på 4. plass med 32 poeng og har fem poeng opp til Lens på 2. plass. Solide 5-2-1 på bortebane. Slik oddsene er satt i denne frister borteseieren mest.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Crystal Palace - Brighton & Hove Albion 2,45 - 3,15 - 2,85 H (spillestopp kl. 2040)

Flott form for Palace med sju poeng på sine tre siste seriekamper. Står med identiske 3-2-3 både hjemme og borte. Ligger på en flott 10. plass med 22 poeng og vil med seier i kveld passere både Arsenal og Wolverhampton og ta seg opp a poeng med Manchester United. Også Brighton har vist bra form i det siste med borteseier mot Arsenal og ett poeng hjemme mot Wolverhampton. Men har ikke bedre enn 2-1-5 på åtte spilte bortekamper. Palace får et snaut tips.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

FC Porto - CD Tondela 1,15 - 6,00 - 8,80 H (spillestopp kl. 2110)

Portugisisk Primeira Liga. Porto er som vanlig knallsterke hjemme i denne ligaen. De seks første er alle vunnet og laget har fortsatt tilgode å slippe inn mål (15-0 i målforskjell). Har sju poeng opp til serieleder Benfica før kveldens kamp, men en kamp tilgode.

Kjøp julegaven nå! Sjekk tilbudene på Porto-draktene her!

Tondela står faktisk med sterke 4-2-1 på bortebane, men har ikke møtt verken Benfica, Porto, Sporting eller Braga, så de tallene lyver nok litt. 1,15 på Porto er som det må være.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Dallas Stars - Edmonton Oilers 1,70 - 4,15 - 3,40 H (spillestopp kl. 0225)

NHL. Dallas Stars med sju seire på sine ni siste hjemmekamper. Ligger på 4. plass i Central Division med 42 poeng og det er kun fire poeng opp til lederen St. Louis Blues. Det går litt tråere for Edmonton Oilers nå med fem tap på de seks siste. Spiller i Pacific Division og ligger fortsatt på 3. plass, men det er tett i denne divisjonen. Bra sjanse for formsterke Dallas her.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Lag kode Kopier kode

Kommentarer til denne saken